Kak Long: Epilog 2 (Tak sedey dah)

/
0 Comments
Salam.
Alop..ari ni aku hepi..aku tak tau naper...hehee...maybe sebab dapat makan yg sedap kat cafe (tapi bukan dr cafe dalam k...ni kedai2 yg kat luar tu...) smlm lunch makan bubur. sedap! tp lelama fenin kepala...sumer org pun yg mkn sup dia fenin..terlebih pak aji agaknyer. sebab tu sup dia sedap. huk2. pagi ni lak, dah leee lapo gilos...(smlm makan sate + a&w je..) skali dgn smgt nak mkn kat cafe, bapak ramai orang. stud utm buat lawatan. baru kelmarin aku ckp dgn penumpang2 keta samurai, anggap kita buat lawatan ke mimos..hehhehee. tp xpe, ada hikmahnyer rmi org..di sebabkan kerajinan nak bratur, aku test power roti canai kat luar..sumer org aku jumpa, ckp sedap..hehehe. obvious sgt ke muka aku nak cari kepastian dlm kesedapan tu? roti canai dia, mmg okek laa. rotinyer lembut, kuah kari pun sedap, campur dengan sambal. baru ada kick! aku tak tau tu mamak ke india punyer made. sebab lau mamak, kita slalu di sogok dengan badan beso, pakai apron, baju putih...wait a minute! mamat roti canai ni pun dressing cam tu, cuma dia kurus..maybe revolusi of mamak kot. pape pun, dah 2x berturut2 aku turun cafe & aku tak keciwaaaaa...aku sukerrr! jiwa tak kacau utk kali ni.

pagi ni mai keje pun hepi. on da way pagi tadi, ada lagu shanty - hanya memuji. aku suker lagu tu..tak tau napa, lau drive balik kg, aku mesti nak dgr lagu tu..avoid sleepy k! lagu tu rancak, live & buat aku hepi le...suker aku le! siap nyanyi2 tu...petik2 jari...wakkakaka. aku hepiiiii!!! yippieee! hmm..maybe jugak aku hepi sebab nak dapat gaji dah! yang aku tau, awak balik ari ni! huk2...lompat sana, lompat sini, tanya lee diri sendiri.

frog: i wish i can keep this happiness all the time!


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts