Kak Long Sibuk Leee...zZzZzZz

/
0 Comments
Salam sumer....
aku tau aku dah lama tak update blog ni...seketika aku terlupa yg aku blog yg aku suker bangat sbb ada frooogyyy! huk2
pada sumer yg setia tgk frooogyy aku tanpa jemu walaupun isinyer lama, MAKACIH byk2...
akan ku update lepas ni....tgh sibuk bangat! betullllllllllllllllll

tp utk kome, ada few benda yg aku nak update:

1) trip ke MELAKA....makanan dia sedap! alai nantikan kedatangan ku lagik.
2) trip ke PADANG & BUKIT TINGGI, SUMATERA. sini lagik laa sedap makanan dia! ayam pop tak leh ku lupa sampai kini...huk2.

okek laa..aku nak sambg keje...ni sambil2 je..tambah lak tmpt keje aku bertambah skema..nak online je, kena authenticate. ckp utk security, tp aku tau depa nak monitor lg xtvt kami. cit!

frog: utk kolin & omei aku ada benda nak bg kome...tlg laa buat date kita jumpa. serang umah kolin.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts