Balik Kampung

/
0 Comments
Salam semua.
ari ni aku bgn awal beb. nak pi keje pun tak bgn se awal ni...semua nyer gara2 panggilan lagu allahyarham sudirman..."balik kampung...ooooohhoooo balik kampung...hati girang". cuma instead of terbayang2 wajah yg ku sayang, aku terbayang buah2an di dusun wan aku. yummyy....aku tepon anjang dia ckp durian ada, cempedak ada, jentik2 ada [igt tak jentik2 ni buah pe? lau tak igt meh kak long jentik], manggis ada, waaaaaaaa.....wahai kawan2 ku doakan perjalanan kak long sefamily slemat pi n selamat pulang. insya-Allah.

aku online jap sementara menunggu ayah mertuaku bersiap. maklumlaaa....1mgu aku off line beb. smlm lawan bowlg aku tak tau laa merah dpt no. brp..samada no.1 @ 2 jeee...hehehehe..tlg update ehhhh :)


okek laaa slmt tinggal [sementara jeee] keje2 ku..bg aku hlgkan gian buah2an dulu. tak khusyuk buat keje. hehehehehe. okek..sat gi nak pi dah. gtg.....bubaiiiiiii

opssss...tp yg nyatanyaaaa, mmg pack laa jadual kak long. on da way ni dah kompom mkn jo cendul pulut dulu, then mesti pi kuala perlis, pak dep kuey teow goreng, n.g.makcik, haiiiiii bertambah sihat laaa aku. heheheheheheee jgn jeles kawan2. pd anip, pasni blk utara hang mkn gak semua yg aku listkan ni..juai mahai sungguh! tak paham chek! :-p nanti akan ku update jjcm dgn kak long edisi utara lak nooooooooooo :D



opsss....seriuslyyyy reali gtg. adios. salam.

yippieeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....syok! balik kg!

frog: tgk laaa lau kak long igt, kak long bawa ole2 utk hang pa semua noo...kolin, ko sediakan 2 kotak cd utk sistem barter kita. sapa yg sediakan 10 sebab napa aku kena bawa buah2an yg di import dr utara utk hangpa, insya-allah ada laa tu. heheheheeeeee


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts