Jom ikut Kak Long pekena Teh Tarik

/
0 Comments


Salam semua. ari ni dan semalam mmg penat beb....ari ni ada myvi.com.my punyer tt. kami konvoy ke autoshow, ukm then makan2 kat bangi, then shoot kat ptj, picc.

mmg best giiler laaaaaa! kuar kul11am smpi rumah almost 6pm. fiuww..giloooo. mmg ari yg panas. panas bangat! muka aku hbs kena bakar. muka awak pun sama...esp kat leher dia. huk2...kalah berjemur di tepi pantai.

wlu pun smlm ada la 1st time aku pekena tt dgn depa, tp semua mmg frenly...tak delaaa ternganga kami ber2 bila join tu. thx to everybody yg mmg giller katak nyer sporing ;)

dah..tak larat nak update....nak zzzzzZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz. a pics says everything....

frog: sistem katak tak secomplikatak manusia. katak kalau di rebus tak kan sedar walau panas mcm mana pung. tp bila dia sedar, dah terlambat untuknyer....


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts