Kak Long Muak

/
0 Comments


salam semua. aku rasa ini laa hari yg aku plg muak. tak tau napa...hal2 remeh temeh opis. rasa cam nak cabut je..sapa nak teman? aku borak dgn omei psl benda lain sbenornyer..skali jadi rusuhan lak. huk2...tak pe laa omei...baru laa panas skit. kui kui kui...igt, lau lu free cari wa mgu ni...

uncle mai sini...aku kena stand by. silap2 kena hap day ari ni.

samurai menambahkan muak aku. bg lirik arsenal. nak kena bakar laa tu...

betul ke mgu depan tak leh cuti? napa? lau projek tergempaq nak launch asap, aku leh trima. i need konkrit reason. sekonkrit dna yg tak leh di alter wlu camner pung.

aku tak sbr tgu hjg mgu. sbb hjg mgu laa hari plg best. aku leh jumpa laki aku. sabtu n ahad kami ada plan. jgn kaco....

aku nak duk sendiri.

aku muak ari ni.

aku emo ari ni.

aku ada lah aku.

frog: katak yg plg lawa adalah katak yg plg beracun.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts