Luas

/
0 Comments
salam semua. kak long dah balik. balik dr kampung nuuuuuuuuuun di utara sana.
1mgu tak cukup beb. aku igtkan cukup. la ni aku xde mood sgt nak citer byk. cuma aku smgt nak syer benda ni dgn kome. betul ckp org, malaysia ni kaya dgn mcm2 namaaaaaaaaaaaaaaa...

kampung rasa tambahan
kampung sungai jang
kalumpang resort
kampung sejantung
chenderiang
changkat ibol
kuala gula
taman seri rupawan
tok pulau
bongor kudong
guar jentik
semadong
kok mak
tongkang yard
sedaka
tikam batu
batu lintan
tanjung dawai
bumbung lima
permatang lima ringgit
sungai bogak
kampung dew
simpang halt
antara gai
gepai
ladang guru nanak

jangan betulkan skrin anda, jangan gosok mata anda dengan kuat. apa yg anda baca mmg benar.
ni adalah antara nama2 tempat yang mata aku sempat jeling masa on da way balik kampung.
serius aku pun tak tau b4 ni. tp nama2 dia syok laa...leh buat lagu silap2.

betul cakap orang, jauh perjalanan luas pemandangan. wlupun kome2 tak dpt sampai ke tempat2 ini lagik esp dfad [huhuuuuuu], aku syerkan utk kome...banyak membaca luas pengalaman jugak kannnnnn. lepas ni lau kome borak2, jumpa org lain yg mention nama2 di atas ni..tidak laa muka ajaib sangat...malahan org akan ajaib dgn kome sbb tauuu..."terer gak budak ni".

frog: lompat si katak lompat...lompat laa tinggi, tinggi...makin jauh melompat, makin byk nama pelik...lalalalalaaaaa


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts