Salam Ramadan 1427

/
0 Comments
salam semua.

Salam Ramadhan Al-Mubarak 1427.
Selamat menjalani ibadah puasa. semoga puasa kita di berkatiNya.

sempena bulan ramadan ni, opis aku utk 1st time nyer, buar sejarah.
kami leh masuk awal and of course balik awal! 8am - 4.30pm. yippie!
sronok gak..bila dah petang tu..rasa cam keje kat gomen lak. tak sabar nak balik.
tahun ni leh la aku masak...dan sesangat. hehehee...
tengah2hari otak dah pikir nak masak pe. huk2.

jadik, cuba kali ni kita buat 2 way comm (wlupun sbenarnya 1 way comm) tentang menu yg sedap/kome teringin sangat nak makan.
kekadang makanan tu simple je..tp bila pi param tu, terasa cam meleleh-leleh air liur kome.
lg 1, biar kembang skit resipi aku ni. hehehehe.

1. kuih-muih. hjg mgu ni aku nak buat puding sagu. nyum2.
2. sayur campur
3. sup. pape sup lah.
4. ayam goreng berempah. waaaaaa....
5. nasi kerabu
6. laksa
7. char kuey teow
8. ikan bawal steam
9. ikan keli goreng berlada.
10. cendol pulut. nyeh nyeh nyeh

comments @ wat say u?...

frog: ni tahun kedua aku buka puasa & sahur weekend jeee dgn husband...


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts