Ari ni dah berpuasa ari ke-11 (tajuk cover je tu)

/
0 Comments
salam semua.

ari ni dah 11 ari kita berpuasa. alhamdulillah. semua ok.
cuma kekadang tu miss sahur wlupun mama dah tepon kejut.
giloss canggih kan..maklumlaa sapa yg larat nak gabak tingkat 3 tu smata2 nak kejut aku. muahhahaha. kalau ada zam je baru aku smgt bgn sahur. itu pun cuma 1 mgu 2 x.

mgu lepas aku berbuka puasa dgn bestprens aku n couple mereka.
kolin n zam dia.
omei n eri.
don n zul -> tp dia tak dtg sbb dia blk johor kakak dia sakit + dia lupa. huhuuu.

kami mkn kat limau nipis, bangi. dia ada sediakan beberapa pakej yg menarik sempena bulan ramadan. pergh! ayat mcm iklan siot. kami amik utk 8-10 org sbb budget 8 org kan.
skali don xdok. jadilaa ber6. itu pun habis la..kalau 8 org semua ada, sure tak cukup. muahhahahaha. kami amik pakej 3, menu A. semua sedap! kerbau daging..limau nipis specel..huk2. semua kawan2 aku dah tangkap lentok dgn air limau nipis ni. hehehehehe

omei membawa berita baik utk kami. dia dah pregnant.
congrate my fren! reali hepi for u. muka dia nampak penat, tak sihat, ala2 morning sick laa.
tp dia gagahkan sbb nak jumpa kami. sayang ko!
tak sabar nak tgk baby ko. mesti chubby mcm ko! nak cubit2 pipi dia....

omei pregnant dah masuk 7 minggu.
don pregnant 3 bulan.
kak eton pregnant 4@5 bulan ek kak eton?
kak xxx pregnant 3 bulan. ari tu scan kembar lagik.

semua keliling aku dah pregnant. aku jee tak pregnant2 lagik. belum ada rezki, i guest?
lately ni hidup aku byk di kelilingi dgn isu2 baby, pregnant, pantang.
2mgu lepas jaga biras aku. Qaiser yang sgt comeiiii itu lg gebu..suker bau baby! tak tido mlm jg baby.

atr kawan2 aku, aku laah yang plg gatal skali sbb kawen plg awal (sbenarnya bukanla gatal sgt. tp ada org lain lg gatal nak masuk meminang. terpaksalaa kami cepatkan. waktu tu memang srabut aku rasa. huh)
dan aku jugak yg plg awal menjadi makcik tanpa menjadi mak dulu.
mana tau berkat org2 pregnant keliling aku ni, ada rezki nak jadi mak. hehehehee.

dah 1 tahun 3 bulan 4 hari zam kena tukar kat melaka.
baru 1 tahun 4 bulan perkahwinan kami.
kawen tak smpi 1 bulan, dia kena tukar.
aku rasa masih boleh kira brp hari aku jumpa zam dlm tempoh itu :(
aku redha wlupun memula hangin gak. tp xpe..kalau tak, x kenal dgn alai. hehehehe.
jumpa 1mgu 1x, kekadang 2 mgu 1x kalau dia ada out stn.
bos zam dah kena tukar. bos lama nak amik zam bawa balik sbb tau kes zam.
skali kena tukar dia tak knowledge transfer pd bos baru zam.
bos baru...semua baru...so, the number gonna be double :(

aku rasa inilah 1st entry aku yg plg personal pernah aku tulis.
aku langgar prinsip aku tak mo citer my toooo personal at my blog but i hv too (sob sob sob)
nak girangkan hati. heheheheh.
ada hikmahnye Tuhan takdirkan hidup aku begini. Alhamdulillah.

jadi, pada semua isteri2 yang husband dia duk dekat tu, bersyukurla...
sakit pening ada org jg. time aku... (sob sob sob lagikkk)
mujur aku masih ada kawan2 utk hlgkan srabut otak.

dahlaa..makin byk aku tulis, makin aku sedih...

lebih baik aku citer pasal makan. lagi hepi....

frog: camner nak dptkan baby kembar tanpa ada gen kembar? huk2


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts