Mula daaaaahhh...

/
0 Comments
Salam semua.

aku tak sabar nak tunggu hjg mgu ni. hari raya blues.
pilu dlm syok. girang nak blk kg tp goreng garing laa dalam jamm. huk2.
tahun ni turn zam. kami raya kat perlis. aiman tak kisah sbb mak aku pun raya sana.
turn abah gue jugak tahun ni. he2.

lagik bbrp ari nak hbs pose, aku dah mula buat listg tempat2 makan.
lepas gian seii...atr list2 yg aku ada:

1. nasi padang upm
2. nasi ayam sg. besi (sbenarnyaa dah lama giller tak mkn kat sini)
3. shakeys ioi
4. nasi campur kelantan style kg baru
5. kinrara food court
6. bawah pokok
7. pizza hut
8. ayam kg voledrom cheras
9. jm brayani bangi
10. limau nipis bangi
11.
12.

kawan2, ada tmpt menarik lg tak? cuba try test tgk...tp make sure dekat2lah.
sapa tulis alai, mmg nak kena bantai. opsssssii, opis area bukit jalil. hehehhee.
sapa2 yg terliur baca tmpt ni, tanggungjawab sendirik eh..aku takde describe pape pung.
cuma listkan ajeeeee...wlupun tekak aku meronta2 utk tulis...

sekian utk kali ini. kita sama2 cari makan musim baru selepas raya ini.
kempiskan perut, luaskan mulut.



ini ialah TOMATO FROG.
bukan sebab dia suker makan tomato tp sebab kulit dia mcm tomato.
harap2 xde sapa psiko dgn gambo ni sampai takmo makan tomato. nyeh nyeh nyeh.
mcm kak long ckp katak yg berwarna adalah specel.
kelebihan katak ini ialah ular takleh makan dia [bukan mcm gambo anip bg dulu2 tu].
bila ular mkn dia dia akan gemukkan badan dia mcm gambar di atas [badan dia adalah normal di waktu yg tak berbahaya].
tp itu tak cukup utk selamatkan dia dr mulut ular yg besar itu.
tomato frog ni akan kuarkan sejenis cecair yg berfungsi lebih kurang mcm glue.
dan mulut ular tu akan terglue sampai bbrp ari. nyeh nyeh nyeh.

frog: kawan2, tlglah re-shout kat sbelah ni...sedih kak long tgk togel jeeeee shout box tu.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts