SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1427H, MAAF ZAHIR DAN BATIN.

/
0 Comments
salam semua.

tinggal tak seberapa ari lagik nak raya. aku pun menghitung jari jee bila nak kg.
yg buat sronok tu adalah journey blk kg. hehehehe.
speed trap sure merata. had laju pun dah dikurangkan.
wlupun tak suruh bayar on the spot cam tahun lepas, harap kita semua tetap berhati-hati masa drive.
tak yah nak berebut sgt. tak lari ke mana semua tu. tak rugi pape pun lau bersabar dan cool.
kome tau tak bila kome penyebab eksiden, habis semua jamm yg amat sangat kat jalan2 malaysia ni.
semua org slowkan keta sbb nak tgk keadaan kome yg tak tau darah merata ke tak, bersepai ke tak, terplanting ke tak (itu tak kira kena lenyek lagik).
klu kome tak igt org yg tersayang pun, jadi igtlah amal jariah kita cukup ke tak. huk2. peringatan ni utk aku gak.

aku dah kemas skit2 brg2. 1 ari - 1psg baju. kalau kemas semua smpi hbs, nanti aku boring.
kuih semua dah tapau. patah pinggang aku ahad lepas buat kuih dgn kak cik.
700++ keping. gilosss..leh buat niaga lah..
tu yg mlm tu aku tak igt kena keje kul12..huk2. ampuuuunnnnn.
sebaik minor changing jeeee






perasan tak kanak2 ribena dlm gambo ni?
salah sorg nyer adik ipar aku. dia belajar kat fukui university, japan.
awat makin kurus ni? rmbt pun dlm proses nak pnjg eh..heheheheh
lekaslaa pnjg. leh tarik2 rambut lau degil.
kawan2 dia pun ada laaa 2-3 kerat yg aku kenal. byk berjasa.
lg2 pada mamat yg bawak balik perfect gundam utk aku. hehehehe.
makacih dik. nanti raya jemput dtg rumah.
tahun ni dia tak blk. kami rasa tak lengkap jee..nak buat bbq, xde sapa nak jaga api. nyeh nyeh nyeh.
ari tu dah pos brg dia. mcm2 ada. kuih raya, ketupat segera, sambal kacang segera, kerepek, kad raya.
apiit-san, lau dpt pos tu, bgtau tau...

kad raya...
aku sedar tahun ni aku tak de pos wlu 1helai kad raya pung.
bukan takmo. tapi tak terbuat. wlupun dpt yg free dr company.

Di sini, aku mewakili keluarga aku (suami aku, family gelang patah, family putrajaya, family perlis),
kami memohon ampun dan maaf atas segala tatabahasa kami
yg mungkin sdikit tak betul sampai korang tersinggung atau makan hati.

sesungguhnya kami tak berniat begitu. percayalah :)
Dari tangan ke hati.
Tangan menari menaip mintak maap, hati ikhlas memohon maap.
Raya jemput datang rumah. 0-0 yea.


frog: sara, gambo2 ni akak ciluk dr fp mu. makacih byk2 atas ehsan gambo wlupun dah amik baru ckp.lawa bangat kat sana! pandai amik gambar mcm puannyer ;) bunga api dia! marvellous! tmpt camping pun..jelesnyerr. nanti kami pi sana, sarah amik gambar kami eehh..huhu


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts