Sicklah (bab makan)

/
0 Comments
salam semua.

buat sementara ni kan, aku tak tau nak update gapo.
nak jalan2 cari makan tak berkesempatan. aku tak leh drive kerap sgt buat sementara ni.
geng jahat dulu dah rmi yg insap :( tak cukup kaki.
percayalah, byk tmpt aku nak mkn sbenarnye...nantilah....

yang aku tau, sejak aku ngandung ni, byk tul benda aku terpaksa buat semata2 sbb ngandung.

1- kena mkn ubat. ari2...
2- paksa relakan tekak makan kat cafe bawah yg sememangnya tak sedap.
nasi keras, sayur pun ntah pape, ikan goreng pun hampeh.
order yg kat luar tu, byk giler pakji dia letak. fenin aku...

tolongggggggggg......tgu lee lepas 1st trimester, aku cabut pi mana2 pun.

lg 1, aku tak minat masak. napa ntah.smlm nak masak, gilos hlg skill.
aku tak suker tgk lauk semalam.
aku tak suker tgk rendang/makanan raya.

perhatikan, MINAT & SUKER. lain tau...
ntahlaa nyer..mcm2 adaaa...tp benda2 yg aku tak suker kat atas tu,cuma zam je yg tau.
tp paham2la kan. aku cuma leh layan ngada2 aku ni time weekend je la...huhuuu.

hopefully lepas 1st trimester semua ok. aku nak masak nak bawak bekal. betut ka? HOPEFULLY laaaaaaaa...
dahla..dah nak dekat kul11. aku dah lapo dah ni.

sapa nak makan luar ari ni?

frog: lau mak aku tak bz dgn kantin dia, mmg aku import mak aku jeee bawak ke sini. huhuuu.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts