Omei, untuk ko.

/
0 Comments



Pergi kedai makan sumi,

Selamat hari jadi ko Omei.

ari ni birthday best fren aku. Omei nama nyer. dia sebaya aku. ari ni dia dah masuk suku abad. :) aku kenal omei dr kolin masa kat uum, 2nd year. memula tu aku takut nak kawan dgn omei. aku rasa dia budak skema sesangat....budak nerd. asyik nak study je. takut aku. oh ya, aku sebut tak dia pki cermin mata. lagikla menguatkan hujah aku di atas tu. hehehe. betut...aku takut lau org cam tu. wakakakka.

lama2, baru aku tau di sbalik keskemaan dia tu, dia pun budak giler yang aku leh buat kawan.
di mana, dengan itu bertambahlah kawan kolin yang panjang tanduknyer. kolin jugak yg menten tak panjang2 tanduk. lau kami dah nak sesat tu, kolin jugak bawak kami pulang ke pangkal jalan. huhu.

dengan omei, aku leh carut, maki, marah2, jerit2, lompat2 kat katil (masa ni kolin cuma tunduk keinsafan je tgk kawan2 giller). semua keje giler leh masuk. cuma bab makan je tak leh masuk. sbb dia sibuk nak diet. tp aku tak suker. sbb aku rasa dia dah ok. dia je yg downkan diri dia bab tu. mujur skrg dia dah tak kisah. huhu..cute pe cam tu!
*bila bab makan, aku bersekutu dgn kolin. hehehehe. mmg rosak diet omei.

kami kawan smpi skrg.dr 2nd year, praktikal (jalan2 1 uum, rembat buah kelapa, buah kedondong, amik gambo dgn aksi2 bollywood. huhu. i miss that time!), keje, tunang, kawen smpi nak jadi mom to be! nanti beza anak kami 1 bulan je..okek laa tu kan. hehehehe. kecik2 dah ada geng. lau ada prob, dia slalu citer kat aku n kolin. tp dia prefer nasihat kolin. sbb nasihat aku berapi skit. huk2. tak leh pakai.

heri laki omei. Alhamdulillah. berbaloi korang nyer cabaran dan dugaan zaman muda2 dulu. hehehe. aku doakan kome semua bahagia.

pada omei, lekas....amik kek letak lilin sbatang pun takpe...make yr wish! and i wish yr wish come true!

frog: napa aku rasa cam tak lama lagik kena citer pasal kolin lak? nyeh nyeh nyeh


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts