Terlupa yg aku berdua...

/
0 Comments
salam semua.

lama tak jengah ke mari. dgn tenet yg slow, kelam kabut new situation, mcm2 new lagik le.
okek. ada bbrp update kat sini.

1- aku benti kutuk gomen for da moment sbb laki aku dpt dekat je :) *sengih smpi telinga ni....
tp cam pedas gak dia kena dgn bos dia. takpela..bukan slalu. bersimpang siur gak laluan dia. Alhamdulillah. trima kasih yg doakan. wlupun bukan dekat ptj, tp dekat laa jugak berbanding kluang tu.

2- aku baru kena sakit2 perut ari tu. salah makan rasanya. doktor ckp gastrik.
gilo apo. dah la mkn byk...gastrik lg. aku argue blk. doktor ckp angin pun leh jadi punca gak.
salah makan. huhu...pastu baru aku proses napa aku gastrik. ahad mlm sdara zam buat bbq.
sedap siot..ayam, ikan, udang, kambing, salad, mashed potato, kacang kuda, sayur2, sos2, etc.
gilos byk. aku rasa semua tu aku mkn. huk2. maybe tu punca kot. lg pun mlm sabtu mkn kat penang village. abg dia blanje. bantai jugak. takde benda yg aku tak bantai....
back to the sakit perut, ahad mlm tu jugak aku dah trasa sakit2 perut. isnin tu rasa lega.
going to work..then kat opis trasa sakit. bangat. semua org tanya...bila tanya bab baby, aku rasa nak nangis... then trus nangis. aku terlupa yg aku berdua. aku dah glabah. cuak giller. bingung tul. trus minta buat appraisal awal. cabut pi klinik.
mujur ada zam. amik dia then nak pi klinik. guest wat, tgh jln, dia lak peluh2, nak pitam. tukar driver. aku rasa cam aku dah sihat lak. huhu. blk rumah dulu. kasik relex jap. pi klinik. simptom kami sama. masuk jumpa doktor pun sama. memula check aku, semua ok. baby pun ok. alhamdulillah. bila turn zam, doktor tanya, "awak napa? ngandung gak?" jamm doktor ni. buat lawak. malam tu kami lumba muntah2. mujur kami tak lumba jamban. sebab tak terhingin pun. aku urut dia, aku muntah...dia urut aku, dia tak muntah. ehehhehe. 2 ari mc. siot je.. rmi gak brain wash ckp mkn tu mmg kena jaga elok2. bukan leh sebarang. 1st baby. mana laa aku nak tau. tak pernah pregnant. lg pun masa makan, rasa okek je. blasah la. hehehehe. buat sementara ni, aku serik skittttt. mkn bubur je..roti je..susu je...tu pun lapo tahap gaban. ku tahan jua. la ni dah okek skit la..cuma bab mkn tu aku berkira2 skit. tekak rasa tak sedap, perut pun tak sedap sgt..tp perut aku lapa giller. huk2. fobia beb nak mkn!

frog: fobia aku tu bertahan 1mgu je..skrg ni aku dah mkn byk dah. hehehe. cuma berjaga2 gak lg2 bab makanan yg berangin. buang angin pun byk. huhuuu


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts