Teka-teki teka-tekok...

/
0 Comments
salam semua.

esok aku check-up. lau bapak baby ni sempat blk dr jb, leh la kami buat scan. lau tak & lau kena scan gak aku takmo tgk. tau baby sihat pun cukup. tgu bapak baby ni blk, buat scan lain. huhu. ada yg ckp boy, ada yg ckp girl. ntah la... asalkan baby aku lahir sihat walafiat, Alhamdulillah dah :)

aku rasa cam sama je zam kat malaka dgn zam kat sini. dah 3 mgu berturut2 dia outstn. miri, kk, now - jb. jb ni pi dr isnin. balik esok. ikut kitaran mgu ni, ada jum, sabtu & ahad.
sama mcm dia blk weekend masa kat melaka. huhu. ari tu kaki aku krem (camner eja ntah...) sorg2. sabar je. we r survivor(aku dgn baby yea. harap maklum)! perasan skit la kan.
tp aku bersyukur dia dekat kat sini. Alhamdulillah sgt2. jgn igt aku tak bersyukur lak. dpt gak pindah rumah. huhu.

aku byk miss baby nyer sale. sbbnyer:

1- tgh bz nak pindah rumah
2- ikut org tua2 ckp. awal lg nak beli.

jadi, aku berdoa bulan 4 ke atas ni byk baby nyer sale. lau kome tau, tlg lee bgtau ek. huhu.

mgu ni leh la kami kemas2 rumah :) smlm Malaysia International Furniture Fair 2007 di launch kan kat PWTC smpi 10hb ni. wajib pi ni. kami tgh nak survey meja makan dgn rak tv. tu je...mesti byk choice dan murah kan. huhu. tak sabar! jom kita pi! rumah kami nanti buat ala2 moden + jepun + kampung. semua duk bawah. muahhahahaha. rimas laa aku kusyen2 ni. kan kita biasa lepak2 ni. nyeh nyeh nyeh.

xcited sgt nak masuk rumah ni. bukan pe, puas ati gile dpt duk sendiri. privacy kami kompom takde sapa kaco. bila dok campur, kome nak gatal2 pun kena tgk kiri kanan, tak kira siang ke malam. nak gado2 ke. kat bilik je la. kat bawah menten jee...aku mmg pndi menten. ye ke? ntahlaa katak.

frog: lapo...makacih monchik - blanjer kat MFM. anis - blanjer kat limau nipis. semua sbb keje. takde sapa nak tukar keje @ di absorb jadi permenant ke? yummy!


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts