My Little Khalifah

/
0 Comments
salam semua.

rindu keee kat blog aku? *aku tulis camni bukan sebab aku perasan, tp mmg ada org rindu kat aku. hehe.lama tak update, tp serius tak tau nak update gapo. selain dr last week aku mc 4 ari (nyeh nyeh nyeh), mgu ni nak melancarkan ops lalang kat umah.tu je. takde pape yg menarik sgt pun. tp yg menarik utk ari ni je, ada bf free kat dept aku. ala2 monthly bf. tp pas ni sure aku dah rugi 2 monthly bf. rugi2. tp lau takat menu cafe, takpe. takdela heran sgt. huk2. (ayat cover tu)

ari ni pasal my little khalifah. :) dia sihat alhamdulillah. last check-up ari tu aku kantoi siot sbb tak mkn ubat.huhu. bukanla tak mkn langsung. aku mkn selang seli. lg pun obimin ni, lau kita takde pape, amik selang sehari je. coz dia tambah darah, menambahkan LAGIK selera makan. kang aku mkn ari2, naik byk bising lak nurse2 tu. tak kuasa le.suker ati aku le. nak mkn ubat tu pun dah kira cukup bagus.

then masa check heart beap baby pun, dia tgh sedu-sedan. sian dia. padahal aku rasa dah minum air byk dah. cam klakar. dia nak membesar lg tu agaknyer. sebut psl besar, akak2 kat opis aku ni sibuk beat brp berat baby aku. sbb maknyer mkn tak igt dunia.mari kita lihat sapa yg kena. sapa yg hampir tepat @ tepat, leh jadi mak/ayah angkat anak aku le. huhu.

tak tau sex gapo anak aku ni. kami scan pun dah lewat. ntah. cam takdela eager sgt nak tau sex baby tu. bila pi, dia dah besar, penuh kat perut. susah nak tgk. takpela. 1st time pi tu, dia dok pusing2...takmo bg tgk. biarla. my baby sex = still biarlah rahsia. aku beli brg2 yg unisex la. beside, dulu kami pun dah decide even dah tau sex tak mo la beli semua serba biru @ pink. tlg le. the world is colourful (kata pengetua adik ipar aku). huhu. tp kan aku beli blanket ada gambo katak. then baju pun ada selai gambo katak. muahahahhaa. baby kecik lg, mana tau nak memilih. biar aku pilihkan dulu utk dia. hehe.

nama lak, takdok lg. hehehe. jgn terkejut. rmi tak caya takde nama lg. dulu igtkan nak tau sex baby dulu then baru pilih. tak mo fenin2 pikir nama utk both sex.ni dah tak tau, kena la pikir. tp tak pikir2 lg. yg aku tau lau lelaki nak letak "Muhammad" kot depan dia. pastu yg lain2, tlg la bg idea. aku nak nama yg simple tp tak rmi org pakai. ada maknala dalam Islam, for sure. lau ada idea, tlg tinggalkan dlm msg box yea. hehehe.

tu je la kot utk ari ni. cam byk dah aku citer. cuma yg pasti, kome doakanlah utk kami anak branak (huh. cam tak caya dah leh guna word "anak-branak". hehe). selamat semuanya. ikut due date doc tu 19-06. selasa depan (22-5) aku dah 9 bulan. rasa cam tak sabar lak nak kuarkan dia. hehe.

isnin depan nak cutilaa. huhu.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts