Gong Xi Fa Cai

/
0 Comments
Salam semua...

kejap je aku rasa dah masuk bulan ke-2 di tahun baru ni. pasal azam aku tu, tak start2 lg... jemmm betut laaa... syok beb bulan 2 ni... byk cuti. aku rasakan, aku ada 1 cara utk rajinkan diri aku update blog aku yg bersawang slalu ni. cik sato ehh silap..Puan Sato, Insya-Allah saya akan rajinkan diri saya ni... hehehehe. jgn marah ehhhh...

utk bulan ni, rasanya takde la byk sgt plan aku...(***tp cam byk jeee)

1) balik kg sambut CNY -ang pow lai lai. bila blk kg ni, wajib singgah Alai. hehehe;

2) apit balik dr jepun - cuti sebulan. mama plan nak buat family day. huk2. kat melaka lak tu..yea yea..leh la Ronggeng Alai, *ni cam bulan 3 nyer citer ni;

3) kenduri Pak Li opismate aku - so far okek tp tak tau laa kot2 ada plan ngejut dr belah zam. hehehe;

4) technical writing woooooo.....tujuan aku pi tu bukan la apa...walaupun aku sedar aku ni memang kureeeeeeeeeng bangat pasal technical/non-technical writing (betut ke ;>), tp aku mmg aim tahun ni, nak pi gak apa2 training. tahun lepas training aku 0 wooooooooo...igt keyword = APA2 TRAINING.

5) haa...last but not least..nak buat kek buah kukus. huk2. Insya-Allah... lau tak buat, buat berangan je laa :)

tu je laa kot utk bulan ni...haaa...okek laa kan. cam dah lepas tanggungjawab aku utk bulan ni. hehehe...tgu bulan depan lak ek. nyeh nyeh nyeh...

ohhhh yea...ari tu kami pi umah don. dia wat mkn2 sempena penghijrahan dia ke company baru. lau keje dia okek, aku igt nak try nasib la..hehehehe. tgk la camnooo. ni gambo ehsan dr fp anis, wlupun tak minta izin lagik...hehehe. gambo feveret aku. sapa laa pak lawak diorg agaknyer :)



frog: lepas don, sapa lak nak buat mkn2? hehehe


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts