Ceria

/
0 Comments
ni gambo Hazim sehari slepas demam. Pak Aji kecik :)


Salam,

ari ni swimming class aku bermula :) 1st lesson, syooookkk woo main air..al-maklumla, aku ni lau kena campak dlm air mmg tenggelam :) punyela smgt blajar swimmng, baju swimmg hazim pun dah beli dengan pelbagai boya dia tu...tak sabar nak campak dia main air :) mama dia adala geng nak tendang2 air tu. huk2. penat sei...kicking! kicking! kicking! kuat lagik. hehehehe. yg nyatanye pastu, mata aku berat cma skrg ni...nampak dah bulu mata aku terjatuh2. nyeh nyeh nyeh. opssseee! swimming kelas ni di manage oleh Akademi Al-Fan. mcm2 ada kat sini. kelas aku stp jumaat, 1-2pm. jadik, kurangla xtvt menyetan aku di ari jumaat yg mulia :)

mgu lepas kolin dtg. saja lepak2. aku dah lama niat, nak buat mkn2 specel utk diorg laki bini...al-maklumla kawen tak dpt pi:( aku buat Hazie Fish Market utk lunch - garlic rice, dory grilled, mix vegetables. kek Coklat utk desert, bubur tepung berchacha utk tea time. lin tukang uli. hehehe...what a day la. kitorg byk borak bukan psl kami tp pasal kak glem. huk2. mmg meriah you!!!

kolin, nak tau tak, mlm tu hazim demam tau..dok meracau je, 1 badan panas. esoknye EL lah aku. bawak pi klinik. rmi gak budak2 baya dia sakit. musim kot. tak padan demam, cam tu pun doktor leh tanya, "dia mmg ceria eh?"..."a'ahh, dia mmg mcm ni, doktor. lasak". kuar klinik, kami laki bini sama2 diskusi...sbenarnye dedua terngange kat doktor sbb doktor sebut "CERIA". hehehe... jarang pakai tu. tp skrg, Alhamdulillah Hazim dah sihat! dia byk berak la skrg ni... jiran aku nak jalan la tu..siap demam2 apa tu... ntah laa... habis pampers yg 84 keping tu tak smpi sebulan. huk2.

sbenarnyakan, aku updet blog ni sbb ada benda nak citer..tp lupa wei..mintak maap la byk2 yea..lau aku igt aku updet lg la ek. hehehe

frog: kawan2, pasni kita buat pot luck lak ek :)


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts