Cuaca vs Hazim

/
3 Comments

Assalamualaikum w.b.t.

hi there. mgu lepas ada majlis perasmian skolah hazim. so, kami ni dgn smgtnyee attend la..aku awal2 pg dah ada kat situ. antar dia trus laa tgk pape yg patut di tlg. sempatlaa jadik teacher besar untuk budak2 tu masa depa nak rehearsal nyanyi. hehehe...

lawa kan diorg nyer cenderahati. sgt kretip & best. tak perlu cost yg besar. it's the thought that counts. right? itu tapak tangan budak2 ni. hazim nyer kat pukul 6. nampak tak?



beriben sakan budak2 ni. dgn mekap nye, yg boys pun kenalaaa jugak calit lipstick. huk2. lau tgk gambo ni mesti korang tak caya dgn apa yg terjadik benarnye..anggaplaa bila tiba actual time tu, cuaca yg cerah & terang benderang itu tiba-tiba menjadik mendung, di ikuti dengan ujan lebat dan kilat sabung menyabung. sbbnyer (ni teori aku laa): aku blah masa diorg stand by kat bawah tu. xkan mak dia nak join koir AKA glee tu kan. kalah sue slyvester kang.




pujuk punyer pujuk, tak jalan gak..so, daripada dia buat free show kat luar tu, aku bawak dia masuk ke kelas. bila dia dgr kawan2 dia nyanyi, dia nak nyanyi lak. mak dia pun dgn mentennye, bawak dia kuar. bila dha kat luar, nampak bapak dia, nak bapak dia lak..tka igt dah kata nak nyanyi. huhu..sungguh kilat petir dalam hati aku masa tu. tp ku menten juaaa. mmg nak tukar baju coach merah dah...sudahnye, tak tgu smpi hbs sbb nanti asyik mendung jee..bila tnaya cikgu, lepas kitorg xde, okek je dia. siap joget2 lg masa buat persembahan utk teacher besar. huk2. xpela...janji cerah slalu. jgn mendung2.

nanti kang, kuar cuaca mak dia, jawablaaaaaaaa...hbs mak dia ronda kinrara smpi ke sg besi nak carik kasut skolah saiz dia..haram tak jumpa. saiz takde. sebaik dpt kat parkson, kiki lala. tp ada stripe biru skit. kiki lala ke, lulu ke, hentam saja la. kat warta pun ada katanye rm5 je. geram betut bila dgr. tp lg sakit jiwa bila pi & tau mmg takkan ada saiz dia...

frog: ni 1st time utk hazim beraksi depan org ramai 'scara formal'. takat bilik karok, dewan pengantin, itu tak kira. tak rasmi. he2.


You may also like

3 comments:

.anisZ. said...

Ha Ha Ha.. hazim saja je tuuu... segan kalo mak bapak dia tgk..

puanseri said...

hazim cam ko la hazie. amik gambor tak reti diam.. hehehe. cute!!!

Along said...

anis: malu2 ayam lak anak aku tuuu. nampak sangat...

puanseri: hehe..i raise my case laaah.

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts