Webbek Salin Kulit

/
4 Comments


Assalamualaikum w.b.t.

hi there. ari ni aku dgn gagahnye telah menyalin kulit webbek. mula2 cam cuak2 gak nak salin kulit ni takut tergantung cam tu je..siannnn webbek. dah laaa baru nak rajin2kan diri bersih sawang blog kan. hehehehe.

aku nak update @ tukar version baru sebab byk features baru ada..tak sangka senang gillllllerrr. TAPI cuak takut tak dan siap. jadik cam rumah tak siap lak.

TP bila nak tukar tu, sian gak kat webbek. ni hasil dr Samurai tau. pastu syarat aku yg lain lak, lau nak ganti MESTI ada KATAK. akhirnye jumpa laaa template ni. wlupun seekor jee..tp tetap comei. comei kan? (sambil jeling kat korang) tidaklaa selebat yg dulu. tp takpe. i still like. comei...comei...comei...

so, siapla. berbaloi aku lekat kat krusi ni waktu lunch hr ari jumaat. di ulang, LUNCH HR ARI JUM. huhuuuu...

okek. dah la...jgn lupa jadik org kg i utk mendapatkan gossiip2 yg terkini & PANAZ...



frog: katak kecil, katak besar, slalu gembira... (lagu feveret hazim)


You may also like

4 comments:

sato17 said...

kulit dah abes salin ke belom? kosong je kat belah tepi tuh..huhuhuh.. :p katak tomei2.. setia betol ngan kata ko ni ye..

Along said...

sato17: dah hbs salin dha ni..tak cukup salin ke? hehehe...cukupla tuu ehhhh...

.anisZ. said...

ko jgn komen byk2... kang semua lunch dia x g kanggggg :P

~SaTo OrEo~ said...

anisz,

ya ka wei.. ituhla pasal.. terus penuh bahagian tepi aku tgk...muhahahahahaha... bagus2.. ko punya pink blog bila nak hapdet lak anisz.. :p

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts