Ada Apa Dengan Monday

/
2 Comments

Assalamualaikum w.b.t. hi there...sorry lama tak update blog ni. maklumlee, baru lepas mengahwinkan sorang adik ipar aku. 3 down 1 more to go. insya-Allah lau ada rezki & jodoh depa...lmbt lg . ujung tahun. cuti aku pun dah nazak. xpela. janji diorg bahagia. kan kenit kan...

ari tu aku ada baca secara purata setiap individu ada lebih kurang 4040 Isnin dalam hidup depa. it's make me wonder...betul ke? then, brp byk Monday aku dah lalui? appreciate kah aku dgn Monday tu? always Monday Blues. kesian gak kat Monday tu..asyik Monday jeee yg kena. padahal lau silap2 h/b, setiap ari adalah Monday Blues kecuali Jumaat. ohh Sabtu..& Ahad jugak :)

umur aku skrg nak masuk angka 3. but i'm still 29 years old. (*-*) well, it's just a number. bak kata Cougar Town, we are slumpy but we still adorable. huk2..adorable kah aku? nyeh nyeh nyeh..ari ni dah la pakai slipar umah dtg opis. huwaaaaaaaaaa!

orite back to the business. so, sekarang ni aku masih 29 tahun 9 bulan. so, kiranya aku dah lalui >< 1544 Isnin dalam hidup aku...fuhh! terasa cam skit kan. lebih skit jeeee 1/3 average person punya Monday. tp yg aku brani jamin, lebih 1/3 daripada 1544 Monday aku tu di guna utk study. ecehhh. baki dia adalah untuk Monday yg tak pandai buat pape (masa baby - 6 tahun) & untuk betul2 menikmati Monday Blues (bila dah start keje). hehehhe.

&...sebagai average person punyer umur (insya-Allah), aku ada lg 2496 Mondays to go! byk giller... so, tgh plan apa lg nak buat dgn Monday aku slain daripada Monday Blues.


frog: Nama arwah atok saya Sinan sebab dia lahir ari Isnin. tp dia bukan seorang yg blues. silap skit, hbs di kapaknye saya. hehehehe


You may also like

2 comments:

.anisZ. said...

ha ha ha... specess aiiii.. aku gelak je laaaaaaa

Along said...

anisz: ko speechless bab mana? bab monday @ bab kapak? huk2

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts