Antara Soleh & Soley

/
4 Comments

Assalamualaikum w.b.t.

hi there. seperti yg kita tau, citer Mak Limah mmg dah jadik icon laa kat malaysia niii...mengalahkan epik lotr, mr. bean, dll. tanylaaa yg muda kee tua ke, smua tauu pentingnye english education tuuu.

well, sbenarnye aku bukannye nak promot citer mak limah tu. lg pun citer tu mmg dah glamz. apa yg aku nak citer kat sini adalah impaknye kat anak aku. sapa lg lau bukan Hazim...Hafiy takat goyang2 tangan tu, ada aku kesah. hehehehe.

citernye cam ni...mlm tadi, masa tgh berdialog dgn Hazim aku sebutla "Hazim jadik anak yg soleh yea..." dengan nada & mood yg ala2 klasikkan (cam citer zaman itam putih mak nak bg nasihat kat anak dia). lantas anak aku jawab "haah..sole le?" dan dengan gumbiranya dia nyanyi lago soley soley. uwaaaaaaaaaa....apakah ini?

aku tak tau nak gelak @ nangis guling2...apa yg aku dah ajar kat anak aku ni..salah arah ke? huarrrghhhhhhhhhhh...

cer citer...cer citer...

frog:bunyi dedua wording nak dekat sama...


You may also like

4 comments:

.anisZ. said...

Haziiiim... Ai like :D

~SaTo OrEo~ said...

hahahaha... ko kena pantau jgn bagi dia goyang2 tangan sangat.. lebut tangan tu makkk.. :p

lawak sangat Hazim.. auntie suker..ekekekeke..

Along said...

anisz: u like eh? ko tak tau mak dia masih trauma...

sato oreo: ko jgn tak tau..ada org dah suggest suruh masuk maharaja lawak..bukan raja lawak k :-p

.anisZ. said...

leh kalah nabil kalo msk maharaja lawok.. pelawok pelawok pelawokkkkk.. ha ha ha

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts