Gajah Oh Gajah

/
3 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

hi there. kalau ikut prev post ari tu, aku ada ckp next update is coloring. right? tp dah jadik beberapa post yg lepas laa gamaknye. maklumlee ada material yg best utk di kongsi. hehehhee..

tp janji tetap janji walaupun lambat. coloring xtvt ni buat dgn Hazim + Hafiy. bezanye Hazim kaler atas kertas, tp hafiy kaler atas lantai. dgn crayon lak tu...tak agak2..so, umah saya skrg ni sudah penuh dengan hasil2 tangan yg bakal jadik artifak keluarga di masa akan datang nanti. dinding family hall sudah jadik hall of fame of Hazim (soon will be share with Hafiy. skrg dia dah pun dah pndi pegang kaler dan conteng dinding..sebaik pegang terbalik. slmt lg itu dinding. huk2). lantai bilik hazim sudah jadik floor of fame of Hafiy.

so, back to the main point. utk xtvt coloring ni, aku suruh Hazim sendrik pilih nak kaler pe..dia nak elephant! so, aku print out 3-4 lai gambo gajah. suruh dia pilih nak gambo mana. mlm tu budget buat selai jee..tp hbs dia taram 3 lai. biar la..janji dia focus. sbenarnye, secara tak langsung kita ajar dia focus bila buat keje. budak2 umur cam ni, payah nak focus...tp buat slow2laaa....skrg hazim sudha ada 1 fail yg simpan hasil2 keje dia :)

so, ni laa hasilnyeee...Gajah Oh Gajah...

sebelum...(lau kome nak carik gambo gajah, amik je laa kat sini...)




selepas...


skian, wassalam.

frog:bilaaa laa dapat mandi & naik gajah kat pahang tu...bestnye...


You may also like

3 comments:

.anisZ. said...

pesal blog ni asek letak gmba gajah?? Katak sudah bertukar menjadi gajah ke???????

Along said...

kami kawan2 maaaa...nak buat cmaner..anakanda beta tuu lebey ke arah gajah..xpela..xkan nak sama dgn mama dia lak akn :-p

.anisZ. said...

Suke gajah rupanya si hazim nih.. dr katak betuko menjadi gajahhhhhhhhh.. ehehe.. gajah lg kiuttt dr katak kn hazim :D

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts