Cooking Class is Back!

/
0 Comments

Assalamualaikum w.b.t.

hi there. ni namanye instant post! due to entry Hazim@cooking class, ramai ibu-ibu muda (ecehhhh) mintak di war-war kan kalau ada lg cooking class. napa nak promot class ni? sebabnye sila baca entry tuuu...hehehe

well, here it is! enjoy yea..kali ni ada 2 jenis - baking pizza & breads and buns making class. boleh laa pilih mana2 yg kome nak. nak pilih dedua pun xde sapa halang. huk2.

untuk Hazim sure kena ada satu kelas. huk2. ari tu pi sana pun dia sibok igt nak pi cooking class. hehehee...

see u there!

frog: cooking is love...if hangit, love is burn.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts