Along Checked-In: Nasi Lemak Daun Pisang Slim River

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Hi there. baru sampai dr Klate 2pg tadi. JEMMMMMMMMMMMMMMMMM truk gilerrrrrrrrrrrrr kat highway. lowway, x jem pung...geram sungggggguh! nak buat camner kan..travel time cuti skolah. ni laaa dapatnye. huk2. ohh..kawe bukanlaaa ore klate. tp adik ipar kawe dpt org klate :) sabtu lepas kenduri belah lelaki.

jale2 klate. hehehehhehee

so...yg nak citernyeee pasal tmpt mkn. tp bukan kat klate...kat Slim River! Nasi Lemak Daun Pisang Slim River. maaflaa xde gambo. belum jadik habit nak amik gambo2 ni. huk2. tgula..kawe pi lg, kawe amik gambooo deh.

*bukan gambo sbenar. gambo ihsan Cik Google :)

nasi lemak daun pisang ni kat area food court Slim River depan Balai Bomba Slim River. semuaaaaaaaaa di bungkus dgn daun pisang. mestila sedap. lau tak sedap, kawe dok checked-in kat sini. pastu roti canai dia pun okek gak. nasi lemak dia ni punyerlaa laku smpi org bratur tunggu pakcik ni dtg anta. QC & strategi pemasaran pakcik ni mmg terbaek. dia dtg anta skit2. kasik demand tinggi. kejap jee habis.

kami 5 adult + 2 kids mkn ari tu, 7 nasi lemak, 4 roti canai, 1 roti telur, 4 bijik telur sparuh masak, air-airan total smua lebih kurang RM20. burppppp... Alhamdulillah...

frog: ni tmpt yg mmg xnak check out...


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts