Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangat Boring!

/
0 Comments

Assalamualaikum w.b.t.

hi there. semenjak 2-3 menjak ni, aku rasa saaaaaaaaaaaasssaaaaaaaaaangat sangat sangat saaangat boring lebih2 lagik bila kul4 ptg ke atas..sementara nak tunggu balik tu kann..waktu2 mcm tu, mula laa otak aku berasa pada Alpha Beta & Gamma.

I wish:

1. Kat opis aku ada bungee jumping. bila boring je, aku leh terjun & jerit sekuat & sesuker ati aku;

2. Macam nak cabut jeeee dr opis aku;

3. Nak benti keje tanam sayur :)

don't tell me yang korang tak pernah ada rasa2 seperti check list aku tu... eyyyyuw...

frog: katak oh katak...kenapa panggil ujan?


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts