Selamat Hari Abah & Selamat Hari Papa!

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

hi there. SELAMAT HARI BAPA pada semua papa2/abah2/bapa2/ayah2/walid2 semua!!!

semalam balik kampung ada kenduri kawen sepupu aku. so, dapatla celebrate Hari Bapa dengan Abah & Papa (abah Hazim & Hafiy yeaaaa) :) we celebrate it in a very simple way yet it's such a memorable cause everybody (except my sister @Perlis) were there! I really hope it can give my father a support that he need!

No words can describe my feelings to all the fathers in my life. May Allah bless you all with healthy & happiness you can get in your life!

Thank you Abah sebab jaga Along dari kecik sampai laaa Along yang dah tak berapa nakal sekarang ni! (*_*)

Thank you Papa sebab jaga anak2 kita yang nakal itu dengan saya! (^_^)

fresh hand made card for Abah. baru buat pg tu tauu.. *kenyit2 mata...
not so fresh hand made card for Papa. 2 in 1 card for Birthday & Father Day :-p aci tak? huhuuuuu

perasan tak, tahun ni Hari Bapa macam di promot secara terbuka by government. wonder why? tapi bagus gak. kasik touching skit kat bapak2 - lau diorg touching laa..lau tak, apo nak di katoooo........

frog: napa xde hari katak sedunia? webbek...


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts