Along Checked-In: The Cream & Fudge Factory

/
0 Comments

Kedai dia best jugak. hage pun tak semahai ice-cream2 lain yang seangkatan dengannya
Assalamualaikum w.b.t.

hi there. sabtu lepas aku buat ops bersih Alamanda :) orang lain sibok bersih kl, aku bersih Alamanda. dekat dgn umah & kompom tak jemm. kitorang sampai sbelum kul10 pg. dptlaa tolong org2 kedai tu bukak kedai. hehehhe.

so, main agendanya:

1. blanjer brg umah
2. lunch
3. dessert
4. carik kasut & sandal (yoo geng..aku beli sandal baru tau..jgn tak caya. kasut yg aku berkenan xde saiz. tipikal...tp aku nak gabak gak carik tmpt lain. hehehehe)

yang aku nak highlight no. 3. hehehehe..no. 2, kitorang lunch kat rasamas. xnak komen part ni...

untuk menenangkan hero2 aku, aku umpang diorang, lau semua orang behave, aku blanjer dessert. hehehe. jadik, janji mesti di kotakan :)

Nak rembat sudu tp lupa...cam kena pi lagik je. hehehe.
i treat them @The Cream & Fudge Factory. i want to indulge them with the creamiest ice cream on earth. muahahhahahaa... nak taip pun rasa geli perut. tp tu laa motto depa. layankan je laa.. booth dia (besar cam baskin robbin), kat tingkat atas setentang dgn kedai Ms. Read & The Body Shop. brother tu ada laa citer pasal dia nyer proses kan, tp mintak maaf laa sangat2 bro, mata gua dah tersangkut kat menu2. telinga pun sudah tutup :-p

Hazim telah mengecilkan scope aku. dia nak ice-cream coklat. jadik, aku pilih menu The Rocky Road. ice-cream choc with mini marshmallow, choc fudge, peanuts, etc. bila kita tengok ice-cream tu, memang sesuai laa nama Rocky Road tu. hehehe. aku amik yang plain bowl sebab lau bowl yg deco2 tu tak siap lg. hampesss betut.

hope you enjoy the pics & please indulge yourself with the creamiest ice cream on earth. huhuuu...rugi tak rasa woooooooooo (dia ckp bukan aku :-p)

puas ati tgk dedua bradik tu mkn.
Promoter tak berbayar :)

Posing gatai. hehehehe

frog:bestnya lau ari2 dpt treat cam ni...


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts