Jom Pi Floria Putrajaya

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.
Tema jeee Roses Are Forever. Tapi cam seksa gak nak jumpa roses. huhu
Pe habaq smua? Floria Putrajaya dah start dr minggu lepas lg & 1st time gak dia buat lama skit. lau tak slalu nyer over the weekend je. memang tak tergabak laaaa aku floria tu. 1st aku pi masa Laman kat taman tasik perdana tu. masa tu ber2 lg. leh laa nak pose ala2 bollywood kat situ. hehehehe.

skrg ni dah ber-4. takde dah bollywood. aksi stunt hollywood kejar budak2 tu ada la. huhuuu.
Boat parade dr Melaka.
kitorg smpi sana b4 9pm. jln2, kutip2 brochure, mintak paper bag, pose pose pose. last skali kitorang duduk kat rumah W.P. Labuan (depan rumah Johor - rumah yg plg cantek & mendapat perhatian of course ;)). rumah Labuan ni betul2 mengadap tasik. jadik memang dpt tgk boat parade tu depan mata la. fireworks pun sama gak. ada gak yg siap bawak tikar lg. xpela utk keselesaan masing2 kan.
Bunga yg takkan layu :-p
byk lg gambo best2 tp tak sempat nak snap. apa yg ada ni, enjoy je la yea...kesimpulannya, pi la..tp lau pi w'end ni, stand by je laa dgn lautan manusia tu.

toilet, surau smua ada. jgn risau.then byk gak fast food yg bukak van bergerak diorang tu. kfc, rasamas, pizza hut, kenny rogers, etc.





frog: lau ada katak kat floria tu, lengkaplaaa kitaran mother earth ni. hehehehe


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts