When Frog Is Dragon

/
2 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Lama tak update blog. sbelum lupa, Alhamdulillah bujang kecik saya Hafiy dah sembuh daripada chicken pox attacked! Terima kasih pada semua yang mendoakan kesihatan dia & we really appreciate your concerns! Sekarang ni dalam usaha nak bg hilang dot-dot tuuu :)

wahai kawan2 smua, entah kenapa kebelakangan ni, saya mcm hilang upaya untuk menulis blog. walaupun banyak benda saya nak update. saya ada waiting list untuk update tempat2 makan. percayalaaa...

saya telah mendiagnosis diri sendiri & dengan ini, saya telah di serang sakit M. apa ke vitamin @ ubat untuk sakit saya ni? bila saya dah sembuh, saya yakin keupayaan saya untuk menulis pasti akan kembali jugak. huk huk2.
till then, stay tune...
frog:hello..i'm not dragon laa..help!!!


You may also like

2 comments:

.anisZ. said...

saya mendoakan moga2 tidak lah diserang sawang lg blog inii... amiiinnnnnnnnnnnnnnn

M1ss F0r3st said...

Amin. makacih cik.. ehhh..puan anis. saya jugak tidak mau sejarah ebrulang kembali. nyeh nyeh neyh

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts