Sambal IBlis?

/
3 Comments

Assalamualaikum w.b.t.

berita tergempaq yang baru saja saya terima dari member saya tentang roti yang berintikan sambal iblis! yea, anda tidak salah membaca.

apakah ini merupakan faktor utama yang menyumbang kepada gejala tidak sihat masyarakat kita?

apakah natijahnya kepada kita?

di manakah pihak yang sepatutnya?

sampai bila kita harus di tipu oleh mereka?

untuk maklumat lanjut sila lihat image untuk lebih jelas.

saya karam di ati melaporkan untuk berita blog along25.

......
.....
.........
....
....
......
..........
..............
jeng jeng jeng...salah eja lg teruk dari aku ni!
nota kaki: 
1. credit yang beeeesar punye buat member kepada member saya yang menemui berita tergempaq ini. nama dia Adi.
2. terima kasih kerana melayan monday blues saya di ari isnin ni :)
3. ini merupakan ubat buat bad day saya ari ni.
   3.1 pagi ni saya tukar baju keje 2x kerana baju pertama di pee pee oleh hero kecik saya;
   3.2 saya nyaris nak langgar orang kat area skolah hero besar saya;
   3.3 jeeemm di silicon h'way & tol sg besi. apakah???
4. harap2 bad day saya berakhir takat pg tadi saja...kita perlukan lebih dari nasib untuk harimau malaya menang mlm ni! kasik patah sayap garuda!!! jangan biarkan diorg mengkotak-katikkan negara kita. kita senyap bukan bermakna Jalur Gemilang boleh di buat sesuka ati! tolong respek skit negara yang berjuta rakyat ko carik makan kat sini (huh...emo lak).

frog:hidup bagaikan roda. sekejap gemuk, sekejap pancit :-p


You may also like

3 comments:

.anisZ. said...

Ha ha ha... kasihan akuuuu... baru beli td.. kesian laaa :P

M1ss F0r3st said...

anisz: sila minum air kelapa utk cuci perut (ni tips dr azee yg tak clinically proven). huk2

fuza said...

yeayyy..garuda patah sayapp!! td nak bgtau hanizam..kak zu masak utk org yg support malaysia je...tp x smp hati..nnt sentap mak nok!

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts