Baek Ko Mengaku

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

hi smua. aku baru naik keje ari ni..semalam mc. sakit peyooot bak kata hafiy. tu le, salah sendrik. balik kampung, makan tak hingat! ngadu kat mak, berat badan dah naik sambil tambah nasi goreng untuk kali ke-3 (tapi aku senduk skit2 je. huhu). apakah??? sedap wei nasi goreng tu. makan dengan sambal ikan bilis lak tu. wa tak kasik can punyer.

lepas tu, kenduri tunang aku lak, sayur2 kampung. nangka masak lemak, sambal belacan mangga, ulam2, bubur kacang hijau yang dimasak dengan perfect. cukup rasa despite of kurang lemak & kurang manis. aiiii laike. huhu...

jadik, pg semalam aku dha berpeluh-peluh, seram sejuk badan sakit peyooot. doc cakap angin @ nama canggihnya gastritis. huhu. ni namanya penyakit carik sendiri.

well, papepun, aku dah bertambah baik Alhamdulillah setelah separa puasa semalam *macam doc saran. gua makan guiche musgroom tu. huk2...terbaekkk.

nah, nak share list-list yang kita pernah buat masa zaman hingus2 & sangat nostalgic. wonder if my sons will do the same or not. korang pernah buat? ngaku je la..tak yah malu-malu kerbau. hehehehe.

semua dah pernah buat & no. 1 masih di buat sampai sekarang. huhu

till then, juuuuuuuuuuuumpa lagik!



frog: There's a certain nostalgia and romance in a place you left.  - David Guterson


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts