Da Vinci Junior

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

salam jumaat semua. yay! esok cuti :) happy holiday all. aku nak balik kampung mgu ni. sepupu aku tunang.

dengan itu, aku meniggalkan entry ni utk tatapan korang di ujung minggu.

hasil kerja yang bakal anda lihat adalah hasil kerja anak sulung aku. lau aku sign up kelas da vinci yang kat ikano, mau impress diorang. kan kan kan...kejadian berlaku masa papanya out station. sakanlaaa anak aku tu.

yea...jangan terkejut. sebab mama dia memang bagi green light untuk conteng dinding. sebab masa dia gian nak conteng, cakap aku dia tak dengar. melihat pada sejarah zaman kecik2 aku, aku tau memang tak makan saman budak ni. daripada aku pening2 kepala, kedut2kan muka, baik aku bagi je...TAPI ada SYARATnya...dia leh conteng kat dinding ruang family je.

papanya lak memang tak bagi. jadik, lau dia tengah conteng dengar bapak dia batuk ke bunyi tapak kaki ke...kelam kabut dia lari. tau takut. muka aku menten je...

tanpa membuang masa, silalah layannnnn...aku carik gambo dinding yang dia hasil nukilan dia masa kecik, tapi tak jumpa lak. len kali laa yer lau ingat. hehehe. cuba gunakan daya imaginasi korang untuk membina cerita berdasarkan gambar dibawah. ada brani? hehehe


part paling best, boleh pulak dia ngajo mak dia...

hazim: mama, B besar, B kecik (sambil tunjuk kat setiap huruf). ikut.
mama: B besar, B kecik.
hazim: good. pandai pun
mama: *dalam ati...amboi3...kamu tu pandai sebab ikut mama. 

nyeh nyeh nyeh.

hepi weekends.



frog: A man paints with his brains and not with his hands. - Michelangelo



You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts