Hafiy O'Hafiy

/
0 Comments
Assalamuaikum w.b.t.

hi there. isnin lepas, aku dapat buku comei (saiznyaaa) dari nursery hafiy. turn out, hafiy ada buku yang dipanggil "Buku Prihatin". sukerr mak dengar. huhu. buku tu cam summary of update & progress anak2 kita. 1st time ada ni...

ohh...b4 that, nursery hafiy dah tukar management baru since last year (nov tak silap). with new management, come a new price as well. we don't mind with the new price sebab harga tu memang tak pernah naik at least 5 years (start hantar hazim) & so far Alhamdulillah, semua okek. ada few things yang kita leh tolerate, give & take. nak perfect, memang gua jaga sendirik je. huhuuu...kami setuju kat borang naik harge tu dengan komen "harap kualiti penjagaan anak-anak dapat ditingkatkan juga." huhu. agaknya berkat komen aku, datanglaa idea buku prihatin ni kot (*nak gak perasan. heheeh)

back to the book, lau tabika hazim dia panggil parent-teacher communication book. tiap2 tahun dapat & kena balut & hias & wajib buat dengan anak2. cuma nursery hafiy xde laa dia suruh buat cam tu. cuma mama dia jee rajin bila datang angin kus-kus tu. huhu.

jadik, malam tadi dengan angin kus-kus mama dia, maka siaplaaa make over buku prihatin hafiy. nice kan? kan kan kan?

sebelum
selepas. sebelum balut dengan plastik amik gambo dulu. lau tak, memanco manco kilatnya. hehehe
now, the most important part is the content laa kan. tengok ni...anak sapalaaaa ni. hehehe...ada certain part anak mama, ada certain part anak papa. now, cer teka which part is whose (*_*)

komen ari pertama. komen mama: notty2 anak mama:)
komen ari ke-2. komen mama: aaanak mama ;) except for few points anak papa. hehehe
Alhamdulillah. aku bersyukur dengan progress hafiy dikala aku rasa down & bersalah terhadap diri aku sendirik sebab rasa cam not being a good mama for him. truskan usaha mama! chayo! chayo!

hafiy nyer reaction? tepuk dada, tanya seleralaaa. huhuuu

mula-mula senyum control cute. pose dengan buku prihatin dia.


lepas tu...
 ...
..

gumbira tak terkata. hehehe.


frog: The powerful men in my life have always believed in me: my husband, my son. - Judy Collins


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts