Karnival WOW Putrajaya 2012

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

hi peeps. kali ni aku nak promot Karnival WOW Putrajaya 2012, start 23 - 26 Feb (Jum  - Ahad), di sisiran tasik Precint 2 (dekat tapak pasar tani tu, depan MOF).


aku rasa exicted gak tahun ni. sbelum2 ni aku tak heran walaupun umah dekat. pasai malas nak berasak2 dengan orang ramai. tapi tengok event tahun ni, macam2 ada...tergoda ai!

okek. so, layan...jom kita terjah Karnival WOW Putrajaya 2012. acara ni dikatakan sebagai acara penutup sempena ari Wilayah 1st Feb lalu. serius sei...aku tgk senarai aktiviti dia ni, memang rasa smua nak layan. larat @ tak je laa..huhuu...

cam aku jeee yg over nak jumpa diorang..ngalahkan anak. huk2
alien datang menakluki bumi...demi koko yang dicari-cari..
apa yg aku bg kat sini, summary list yang aku berkenan. heheheh...

Acara
Hari
Waktu
Tapak
Sessi berjumpa Upin & Ipin

Gerai Jualan/Pameran Upin & Ipin
Sabtu

Sepanjang karnival
12.30pm – 1pm
3.30pm – 4pm
Pentas 2

Gerai no. 14.
Sessi berjumpa Boboi Boy & Yaya
Gerai jualan/Pameran Boboi Boy
Ahad

Sepanjang karnival
12pm – 12.30pm
4pm – 4.30pm
Pentas 2

Gerai no. 17.
Horse Ride
Sepanjang karnival

Tapak Horse Ride
Hot Air Balloon
Jumaat
Sabtu

Ahad
5pm – 7pm
7.30am – 9am
5pm – 7pm
7.30am – 9am
Tapak Hot Air Balloon
Tatoo ATM
Sabtu
3pm – 4pm
Persiaran Perdana
Pertunjukan bunga api
Sabtu
Malam laaa kan.
Pentas Utama

inileee ghupe tatoo atm. bukan tattoo LA Ink tu tau.
jom naik hot air balloon. brpla caj dia agaknya..
ni tentatif program:
acara hari sabtu
acara hari ahad
no gerai & acara sepanjang karnival
tunggu apa lagik??? jumpa di sana...sana...sana........



frog: The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters.  - Audrey Hepburn


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts