Along Checked-In: Pappa Rich, Bangi

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

hi smua! tak sabar nak update sbenarnya. banyak menda nak citer kat kome! huhu... aku citer ikut kronologi la. pasai smua ada sangkut paut.

previous entry, aku nak try buat lagik red velvet cake kan. tapi aku nak cake leveler. konon2 nak tunjuk pro la tu {o_o} cake leveler ni kita guna bila kita nak buat 2-3 layer cake tu. bila guna cake leveler ni, potongan dia smooth & SENANG. huhu. aiii loike (>__<)

ni le ghupe cake leveler saya. rm 9.50. *gambo ehsan Mr. Goo.
plannya, aku nak gi Yummy Bakery Cake kat Bangi. tapi tak jadik. pi Bake With Yen je sebab makan kat Pappa Rich, Bangi. Pappa Rich aku suker sebab telur dinosaur (tong yuen) dia sedap skit dari Sweet Chat. heheh..since then, kitorg suker gak la makan kat sini. orang kata sharing is caring kan. so, aku bawak opismate aku makan kat sini. enjoy menu2 kami Jumaat lepas.

Ipoh Kuey Toew Soup with Chicken Slice. RM 8.90
Dry Curry Mee with Steamed Chicken. RM 10.90.
Pappa Mee Goreng. RM8.90.
Pappa Char Kuey Teow. sedap...mesti Abah suker. huhu. RM 9.90.
menu air sedap2. lau datang sini, memang tak leh order air suam. huk2.  from left: Fresh Lemon Ice RM 4.80, Soya Milk Pudding RM 6.80, Pappa White Coffee RM4.80, Soya Milk Cendol Cincau RM6.80.
kalau nak detail lagik, jangan segan2 masuk website Pappa Rich. jangan lupa ada 10% service tax jugak.

orite...skian, itu saja untuk episod kali ni ;) jumpa laaaaaaaaaagikkkk!


Webbek: Happiness is not something ready made. It comes from your own actions.  ~Damai Lama.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts