Along Checked-In: Duduk Cafe, PJ.

/
5 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

hi semua! kita tutup kitab pasal jalan2 aku & terimala entry makan2 untuk sekian kalinya lepas balik dari cuti ni. hehehehe. kali ni aku checked-in kat Duduk Cafe, PJ. aku beli voucher RM20 for RM10 Duduk Cafe kat Groupon. valid for 2 months & aku beli 2 kupon. huhu2.

bulan lepas kami pun pi Duduk Cafe. dia ada banyak branch tau. aku pilih Duduk Cafe kat PJ dekat dengan Atria. Tapi punyerlaa terkejut katak kitorg bila tengok clean n clear tapak Atria tu. ntah bila kena runtuh, dah takde dah Atria Shopping Center tu. sedenyeee...lau ikut sign board tu nak naik Atria SOFO (tak tau laa SOFO stand utk pe) tengok gambo cam canggih. huhu. habislaa Big Book Shop aku. aku suker shopping buku kat sini pasai lau dia buat sale mumang murah. buku masak tu 5 kupang je wei...

anyway, jom tengok menu kami...

Menu MA: spagethi meatball. rasa okek.
Menu aku: Lasagna. besau gilos tau tak. untuk 2 orang. adus..budak tu pun tak citer pasal size dia. lau tak, amik menu lain. i wish my lasagna a littttle bit moist...it's quite dry.
Menu budak2: Soto Raja Duduk. rasa kuah dia memang lain skit. trasa pekat laaa kuah dia tu as claimed by them.
Menu kami smua: Leek and Potato Soup. house expertise. i couldn't agree more. hehehe.
smua cam okek cuma keciwa banyak menu dah tak offer & nak di jadikan citer, menu yang aku aim tu laa dah xde. haip! aku dok aim laa nak DUrian Creme Brulee, Beef Steak Burger (something like that laa namanya...) tapi dah tak offer dah.
for some reason, kami rasa cam takde pape yang attract kami untuk pi sana lagik. quite sad sebab enviroment nyer okek (cakap je laa suker pi area sana...habis cer...huk2).

orite peeps. GTG. c u later k!


Webbek: I share their frustration at times and I get down just like them when we suffer a bad result. ~Steven Gerrard.


You may also like

5 comments:

Anonymous said...

ape kene mengena stevie g dengan makan???!! :p
--ssw

M1ss F0r3st said...

ssw: mamat tu xde kena mengena dengan makan tapi kena mengena dengan perasaan frustration...esp bila team dia kalah. huhu... :-"

nOOrsha said...

huhu..terliur tgk lasagna..da lame x mengggemukkan bdn...ai luvvvvvvvvvvv cheesee!~ yummm!~ :)

M1ss F0r3st said...

kak Noorsha: suker cheese eh...samalee kita..tgk tu memang tempting kan. tp size dia buat saya surrender. huk2...klu nak mendamokskan badan ni, makan tido je laa kak. hehehe.

zafi said...

duduk cafe ade satu kat hartamas new mall... pernah2 g!! yes...

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts