Chocodates: Kurma berinti badam & bersalut coklat.

/
2 Comments
Pengumuman:
Alhamdulillah. Jutaan terima kasih kepada semua pembeli & pembaca yang menyokong misi saya untuk meluaskan amalan memakan makanan sunnah Nabi kita.  

Insya-Allah, chocodates masih boleh didapati (selagi stok masih ada) sepanjang waktu. Sila hubungi saya untuk details.

Click to see Chocodates spread out


Assalamualaikum w.b.t.

Hi Peeps. aku nak buat anno yang sekarang ni aku dah jadi peniaga Chocodates pulak. tapi tak bermakna Diapers Cake aku stop tau. Diapers Cake masih diteruskan seperti biasa. Chocodates ni adalah kurma yang berintikan badam (sebab bijik kurma dah dikeluarkan) & di salut dengan coklat. Produk keluaran La Ronda & diedarkan oleh Yusuf Taiyoob.

jadik, mari amik kesempatan yang ada ni untuk menikmati Chocodates dengan harga promosi! Untuk postage, tiada pembelian minimum. yay! (^_^) tapi duit postage tu kira lainlah yea, bergantung pada berat. jangan risau, packaging Chocodates ni semua ringan-ringan. Paling berat is 500gm. Untuk COD area Putrajaya, Kajang, Bangi, Bukit Jalil, please PM me.
  • Nikmati keenakan kurma badam bersalut coklat dengan harga promosi.
  • Sesuai dimakan pada bila-bila masa sebagai pembekal tenaga terutamanya di bulan Ramadhan al-mubarak.
  • Presentable packaging yang sesuai dijadikan sebagai hamper/corporate gift. 
Promosi sah sehingga 31 Jul 2012 31 Ogos 2012.
Hubungi Along Hazie 012-3929056, along_25@yahoo.com,

Item
Harga Pasaran
Harga Promosi

Chocodates Box - 33gm
Isi Kandungan: 3 biji
Harga RM4.50

 
Chocodates Pouch - 90gm
Isi Kandungan: 7-8 biji
Harga: RM10.00
 
RM4.00





RM9.00
 
Chocodates Box2 - 150gm
Isi Kandungan: 
13 – 15 biji
Harga RM20.00
 
RM18.00

Chocodates Carry Me Bag - 180gm
Isi Kandungan: 
16 - 18 biji
Harga RM18.00


Chocodates Carry Me Bag - 500gm
Isi Kandungan: 
37 - 40 biji
Harga: RM40.00

RM17.00






RM38.00


Webbek: Khasiat kurma “Ajwah” sebagaimana yang tersebut di dalam hadis merupakan satu kelebihan yang dikurniakan Allah Subhanahu Wataala sesuai dengan kemuliannya sebagai jenis kurma pertama yang ditanam sendiri oleh Rasulullah Sallallahu ‘Alaihi Wasallam.


You may also like

2 comments:

zaidah abd sani said...

Assalamualaikum sis...kalo dlm 100 pcs...ada x??

M1ss F0r3st said...

As salam. Hi zaidah. Zaidah nak yg oackaging mana? WA sy boleh? 012 3929 056

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts