Diapers cake for baby.

/
4 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Hi peeps! kalau tahun lepas aku sibok dapat adik ipar & biras, tahun ni dapat anak sdara lak. Alhamdulillah. dapat 2 girls tahun ni (^_^) untuk adik2 aku lak, masih belum ada rezki lagi. kita doakan sama2 yea supaya ada rezki. Amin.

hadiah untuk anak sdara aku baked diapers cake untuk dema. jangkit dari Marliza la ni. huhu. now marliza dah success dengan Diapers Cake & Such dia. aku pulak, baru nak berjinak-jinak. ni 2nd attempt aku. 1st attempt masa dapat anak sdara yang pertama untuk tahun ni. tapi maafla, gambo nye tak dapat di siarkan atas sebab2 gangguan grafik. huhu. 2nd time, aku belajar & belajar lagik, akhirnya aku rasa puas hati walaupun masih ada room for improvement.

diapers cake ni secara generalnya hadiah untuk baby yang terdiri daripada diapers & blanket/towel yang membentuk kek. manakala topping dia lak terdiri daripada item2 yang dirasakan sesuai @ atas kehendak pelanggan. eeewah!

aku rasa sronok buat diapers cake ni sebab cute mute jeee bila tengok & hati pun rasa cam ada taman dalam tu. hehehe. of courselah korang pun akan kekembangan bila pemberian korang mendapat perhatian orang lain. kan kan kan? (0_0) nampak vasss gitu!

diapers cake ni tidak terhad untuk newborn je. sesuai untuk any occasion such as birthday gift, baby shower, etc. diapers cake ni boleh di transfer jadik gift basket ikut kesesuaian umur jugak. kiranya your wish is my command & i'll try my best for that. Insya-Allah.

untuk anak sedara baru ni, aku buat diapers cake bertemakan pink. girl la katakan. bahan-bahan diapers cake adalah:

Diapers
Blanket
Jacket
Sock
Teether
Aksesori tambahan


hope you enjoy it!


ni laa gambo tuan punyer bodi...isn't she cute? sleep like little angel!
Marisa Safiyah nama di beri. betut ke ejaan Mak Ngah ni? huhu.
yang ni pulak, anak sdara pertama untuk tahun ni :) Hafiy memang get hooked betut dengan Auni. bodyguardlaa katakan.
Nama saya Nurul Auni (*_*)
sronok sangat2 bila tengok gambo baby kan. ada rezki, turn aku la pulak kan. Insya-Allah.


Webbek: One touch is worth ten thousand words. ~Harold Bloomfield.


You may also like

4 comments:

Sato Oreo said...

comellllll..... boleh wat bisnes weh... chaiyook..

M1ss F0r3st said...

sato: dah hbs exam ka wei? camner? okek tak? all the best! aku tau ko leh nyer. menten result last sem wei..menten... ;) nak buat bisnes la ni..sila la promot2 yea. hehehe..makacih.

zafi said...

cute!!

M1ss F0r3st said...

hmm...hmm...incik zafi, leh tlg spesifik tak apa yg cute tu? diapers cake kah? babynya kah? atau orang yg buat diapers cake kah? kah kah kah... ;)

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts