Bahagia Sesudah Kecundang.

/
4 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Hi peeps. Selamat berpuasa kepada semua. Kalau baca title aku macam drama kan. Nak tau gapo dia? Silalah baca (^_^) Ramadhan ni memang ada umphhh! Power of word mat saleh cakap. Lau nak naik hangit tu kan, ingat je Ramadhan, cepat jeeee trasa cool tu. Tapi kan pagi tadi aku kecundang. Kecundang dengan pakcik sorang tu. Aku bagi lampu kat dia bukan skali tapi 2x.

Wahai pakcik, saya nak salahkan pakcik pun nanti patah balik ke saya pulak kan (nak guna ayat "bawak bersabar boleh tak?". tapi tu le, why not me yang bersabar kan?) Tapi kan pakcik, untuk keselamatan di masa hadapan, janganla pakai kuar je dari simpang tu sesuka ati ek. Saya dari main road ni, terkejut tau tambah-tambah saya bawak hero-hero kecik saya tu. Mujur tak kena cium buntut keta saya yang comei itu. Saya dah tak sanggup nak setelkan semua-semua tu. Tapi takpela pakcik, kira saya masih dalam mode Ramadhan sebab tu saya cuma bagi lampu je tak bagi hon (mentang-mentang dah boleh bunyi hon keta comei aku tu). huhu.

Okekla. Lupakan pasal tu smua. Ujian Allah untuk aku. Harap-harap tak kecundang lagik lepas ni. Insya-Allah! Jumaat lepas, aku buat rainbow cake untuk celebrate belated birthday Hazim kat tabika dia. Should be on 25th Jun 2012 tapi disebabkan sesuatu, tabika dia di tutup 10 ari beb! So, tangguh nyer tangguh akhirnya dapat gak buat betut-betut last day before poce. hehehe. Citer banyak tak guna. Jom kita layanzzzz! Masukkan title post aku ari ni? hehehehe.

rainbow cake in the making...
pelangi mula menampakkan wajahnya... (eceh. ayat drama. maklumla title pun drama. huhu).
tada! done. komen dari cikgu-cikgu - sedap & lawa. huk2. makacih u all (*_*)

Webbek: The way I see it, if you want the rainbow, you gotta put up with the rain. ~ Dolly Parton.


You may also like

4 comments:

zafi said...

zarul abru buat rainbow cake sblm puasa... a very huge and tall one!! seminggu makan tak habis! hahahahaha

M1ss F0r3st said...

zafi: wow! buat brp adunan tu? baked your own bday cake ke? hehehe..best gak kan buat beso2 cam tu ;)

~SaTo OrEo~ said...

perghh.. hiasan rumput yang tak tahan tuh.. ekekeke.. mantap2.. bila boleh rasa ni..agagagaga.. :p

aku along said...

nak rasa? sila order ($_$) nyeh nyeh nyeh...b;day ko bulan 12 kan? hehehe.

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts