Swimming Stunts.

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

aiii smua! last 2 weeks kami ikut MA out station ke Peeeenang. slalu kena tinggal je kan. skali skala ikut la. hehehe. 

Perjalanan 5 jam dari umah ke penang (could be less kalau x ujan & x bottle-neck masa nak ke jambatan pulau pinang) sangat excited. budak2 pun asyik tanya ala-ala "are we there yet", "lama lagi ke mama?", "dah malam baru sampai?"...tak tau kalau keta tu leh terbang, dah lama mama dia terbangkan. huhu. itu lee ragam-ragam yang kena di layan bila travel siang. sebab tu slalu travel malam. gerak time diorang tido, celik mata dah sampai.tadaaaa!

so, kami tido di Hotel Copthorne Orchid, Tanjung Bungah. as usual, banyak habis masa kat swimming pool je la dengan budak2 ni. nak mandi pantai tapi banyak jelly fish. dapat turun kejap je untuk diorang main pasir pastu ujan rintik2.

sronok tengok aksi Hazim yang dah berkembang skit dalam swimming ni. heheheh. sila layanz!

happy faces. gambo belakang di cut atas faktor-faktor kesopanan dan kesusilaan. heehhe.



Webbek: We swim because we are too sexy for a sport that requires clothes.  ~Author Unknown


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts