Hitz.fm Morning topic: Chong Wei vs Lin Dan - Gold Medal Olympic.

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Our Harimau Malaya Junior!
Hi smua. aku baru sampai dari kampung pagi tadi. gerak pas tengok Chong Wei lawan Lin Dan. doklaa berangan dapat cuti free ari ni. nak teman negeri-negeri lain yang dapat nuzul Quran tu. hehehe. tapi hampa. ice cream BR pun tak dapat. tapi xpe Chong Wei. kami tetap sokong badminton in general & personally kami nak tengok kamu kalahkan Lin Dan.

Pagi tadi, Hitz.fm buat topik pasal game semalam. dia tanya apa environment & perasaan kita pasal game tu. Well JJ & Ean, since I can't reach you, this is my feedback. In BM of course. huhu.

Malam tadi aku tengok game ni kat kampung dengan 10 anggota keluarga aku yang lain. dia nyer sorak tu, tak yah cakapla. macam 1 stadium duk dalam tu. macam nak tunggu pengumuman raya pun ada. waktu paling senyap masa Chong Wei & Lin Dan berbalas-balas bola. tak sangka tengok badminton leh senyap. ingatkan tenis je. or scrabble.

Pastu tulah mak memang kuat. mak pergi dapur je @ tak de kat ruang tv tu, score Chong Wei tu weiiii...memang dari dulu pun. lau ada sukan yang penting tak kira laa bola ke badminton ke, kitorang suruh mak tido awal. hehehe. tulah mak tu kami nyer taboo buatan je. Tu smua keje Tuhan kan.

Tapi xpe Chong Wei..walaupun tak dapat cuti free @ ice cream BR free, kami tetap sokong Chong Wei & wish that you take good care of your health & stamina to join the next Olimpik & to beat Lin Dan in every match after this.

Suara semalam cam nak hilang dah dok nyanyi lagu ni & dok sorak untuk Malaysia! Hazim pun tau sokong tau. "Malaysia! Malaysia! Malaysia!"

Lirik Lagu Gemuruh Suara

Kalau engkau jatuh,
Jangan engkau lemah,
Kerana hidup mengajar kita,
Jangan cepat mengalah.

Bina yakin diri,
Mampu kita lakukan,
Tiada yang mustahil,
Segalanya Boleh!

Kita bergandingan,
Meraikan Malaysia!

Gemuruh suara,
Jadi bangsa Berjaya,
Gemuruh perkasa,
Bawah satu bendera,
Nama kita bina,
Diseluruh benua rasa bangga,
Genggam amanat wira,
Julang panji Malaysia..
Genggam amanat wira,
Julang panji Malaysia!!


Webbek: Dearest MA, walaupun kempunan ice cream free tu, saya masih nak ice cream cake BR utk belated birthday saya tu tau (@_@). Thanks Dear!


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts