Thank you iklan raya Hallmark AKA Diva Universal.

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Hi Semua. It's a quick update like a bun that just came out from the oven! I heart Bo Bedroom Sanctuary! Semuanyer berpunca daripada nak tengok iklan raya Honda kat Hallmark @ Diva Universal tu la. Pastu terjumpa iklan raya Hallmark @ Diva as below. Aku memang suker mamat ni lepas tengok Pisau Cukur tu. huhu. Cute tau iklan ni. Wajib tonton!


Then, background music tu adusssss...sangat klasik sei. Trus gua date dgn Mr. Goo pasal lagu ni. Sebaik iklan ni letak tau lagu apa. Senang keje aku. So, penyanyi lagu ni is Mr. Bo Amir Iqram AKAK Bo. Sorry yea peminat Bo sebab saya tak habis research lagik, tak tau laa Bedroom Sanctuary tu group dia @ pape kan. huk2.  Maybe group dia kot.

But, silalah layan v-clip lagu dia yang bertajuk Lagu (theme song untuk iklan raya Diva). It's fun to watch. Check me it out.


Punyerlah sakan aku trus set jadik ringtone. Skali opismate cakap lagu lama daaaaa & dah dijadikan ringtone. uwa...tak kisah laa..chek dah berkenan sangat dah ni. huk2. al-maklumle, I kan baru balik Malaysia (`_`) layanzzzz.



Webbek: Life is a song - sing it. Life is a game - play it. Life is a challenge - meet it. Life is a dream - realize it. Life is a sacrifice - offer it. Life is love - enjoy it. ~Sai Baba.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts