2 in 1 Celebrations.

/
2 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Setup table yang sungguh sempoi
Hi peeps! Good morning. Walaupun hujan pagi ni, tapi mood aku boleh di katakan ceria walaupun aku tak bawak pape untuk jamuan raya opis aku (penat wei...sebabnya? sila sambung baca. huk2).

Semalam aku buat makan2 untuk family aku & ipar duai...Isnin lepas birthday mak aku yang ke 51. huhu. Panjang umur Mak & semoga sihat selalu, Aaamin. Minggu lepas, aku terasa aura raya lagik sei. Kemas umah, hias umah, di iringi lagu2 raya. Sebaik langsir tak tukar baru :-p

Aku masak sempoi jeeeee. Jom intai...

Nasi Arab berserta Ayam Hanith & Daging Hanith, Salad Saba' style & Air asamnyer. Resepi sumbangan Kak Su. Thanks Kak Su.
Birthday Cake untuk Mak.
Close up gambo kek. Masih belajar nak sapu cream & aku nyer love sugar yang kalerful tu mana pi ntah. huk2.
Last kopek biskut raya & Chocodates. Apa barang jadik tokei Chocodates lau tak hidang kan? huk2.

Antara menu tambahan yang takde kat dalam gambar - Domino's Pizza sumbangan Apit, Fruit Salad sumbangan Kak Cik.

Terima kasih pada yang bertandang & harap segala kekurangan rasa makanan & layanan harap di maafkan. Eceh!


Webbek: Ramai cakap nasi arab & kek tu beli. Kembang semangkuk chek...kiranya physically dedua menu tu bistro nyer standard la kan. huk2.


You may also like

2 comments:

Anonymous said...

sedap nyer.....Kak Yana nak gak rasa nasi arab.....bila nak bawa ofis?....

M1ss F0r3st said...

Kak Yana, belum boleh bawak pi opis lagik. masih kekurangan rasa. heehehe.. lau ada rezki kak yana, mai umah je la. hehehehe.

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts