Webbek 1st ever GA!

/
3 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Pic credit to Mr. Goo.

Hi smua! Aku ada berita gumbira untuk semua. Based on post teaser aku few weeks ago, tak sangka ada jugak yang bertanya apakah dia. Terima kasih atas perhatian kome yang mengexcitedkan aku (^_^)

Rentetan itu, aku nak buat giveaway (GA) pada lucky reader yang dapat meneka dengan tepat apakah projek aku itu (credit pada Kak Long yang telah mentrigger kepala otak aku). huhu.

Hadiah aku very simple & interesting (of coursela kan). Pada lucky reader, anda akan dapat 10% untuk pembelian pertama anda daripada projek aku nanti. Ahaks! Barang pun tak tau apa, berbaloi ke? Ehhhhhhhh...berbaloi baloi wa cakap... (sapa lagik nak promot lau bukan tokei dia sendrik kan). hehe.

Excited? Harap bersabar...tak habis citer lagik. Camner nak join GA ni? Mudah saja.

  1. Kome mestilah follower blog aku (kena jaga hati follower aku);
  2. Lepas tu, tinggalkan tekaan/jawapan kome di ruangan kome. Lau nak komen pun, komenla. Tapi tidak memberi kesan. Gagaga...Yang penting tekaan/jawapan.
Kalau ada lebih dari 1 jawapan yang betut, undian akan di buat oleh Mr. Random.

Tarikh tutup adalah pada 6 November 2012, 11:59 malam.

Orite? Semua sudah clear? Lau sudah, jom teka. Yo ho ho!



Webbek: Give what you have. To someone, it may be better that you dare to think. ~Henry Wadsworth Longfellow.


You may also like

3 comments:

SaMaD said...

baking class ke?

~SaTo OrEo~ said...

saya teka projek jahitan shawl/tudung.. :p mekacih..

puanseri said...

projek buat hamper..

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts