Hijab and such... masih setahun jagung.

/
6 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Hi peeps. macam yang korang tau, aku sekarang join venture dengan kawan2 aku untuk bukak hijabs online store. nama online store kami - Hijab and such... dengan tagline "My hijab, my way". Baru je beroperasi bulan ni. Ideanya nak buat shawl untuk diri sendirik je sebab mana yang berkenan tu sokmola sold out. Tak pun harga dia mahai sungguh. tak mampu untuk kami yg marhain ni. huhu.

So, alang-alang dah buat untuk diri sendri, bolehla spread the good news with everybody kan. A trendy hijab with affordable price (mode: gediks cute). So far, kami dah publish 3 product yang tailor made with XOXO (eceh) - colour block shawl, dwi color (reversible shawl) & lace shawl. Lau nak tau, smua shawl kami panjang dalam 1.8m+-. Kami nak shawl tu selesa untuk di pakai & boleh digayakan dengan macam-macam gaya (^_^)



along25, hijab and such, colour block shawl, utp
pakai colour block shawl masa graduation mamak su @UTP.
bukan nak kembang punggung, tapi gambo family
memang nampak menyerlah i. auww!

Alhamdulillah, reversible shawl kami mendapat sambutan yang menggalakkan. tinggal colour yang lembut je. ramai yang suker colour terang rupa-rupanye. colour block shawl pun sama gak. lace shawl masih baru & perlahan skit jualannya.



along25, hijab and such, lace shawl
Lace shawl ni, aku lah dulu yang rasmi masa raya haji. tak sabo2.
lace tu jahit sendrik semata2 nak melaram. hehehe.

Maybe sebab kami masih baru, kureng glamor & kureng famos dari penjual-penjual yang dah mantop-mantop tu. kena lipat gandakan marketing & promotion kami. walaupun harga kami tu memang harga mampu milik (macam harga rumah lak. huhu).


along25, hijab and such, lace shawl, mak andam
pose gediks kat rumah mak andam aku.
dapat tau masa raya haji tu dia tak sihat. so, pi la melawat.
sebab dah chop kat dahi kaki posing, memang cannot help la walau di mana jua.

Tapi, 1 benda yang aku perasan...bila dah jadik tokei tudung ni, Alhamdulillah. stok tudung aku naik secara mendadak. yelah, dah nama tokei kan. mestilah pakai untuk buat promotion. Alhamdulillah. tu la, time xde tudung, mencari-cari. bila dah dapat ni, amik ko. bersyukur aku. persoalan, pakai @ tak, itu benda lain. hehehe. lau dah mood jxxbxx tu, toksah cakapla. betut tak Puan Anis? hehehe.


So peeps, doakan kejayaan hijab & such... yea. Kami dah ada few products waiting to be update at our hijabs online store. check me it out nanti, k! Makacih sangat! Love you ols! XOXOXOXO (berapa banyak daaa)


Webbek: I find standing and posing for photos very awkward. ~Nicole Kidman.
Really? I didn't notice that (0_o)


You may also like

6 comments:

fuza said...

suke suke suke...tak sabar nak tunggu new collection. saya ada semua jenis....thanks hijab and such (sangat lah gedik)

aku along said...

oh really? tqvm fuza for your support! stay tune for our next updates k. (double-double gediks)

.anisZ. said...

woot woot... skrg dah naek thp jXXbXX klcc 2hengget kot..
Cuma perlu memastikan prestasi yg konsisten...
tokei butik online nihhh.. jgn biar paparazzi ada gmba2 yg x sepatutnya.. ha ha ha

aku along said...

teetttttt...that one, cannot help..tak dpt den nak janji. retiw hollywood tu pun slamber jee cam jxxbxx kampung aku bila kuar berjln. hehehe...

IANA said...

tergoda pd lesung pipit si tokeh tudung bukan main berposing kat umah mak andam... he.....he....sure laris lepas ni....selamat berniaga...semoga success

aku along said...

Amin. makacih kak yana. kami ni baru je dalam bidang ni. kena keje keras! tapi lesung pipit tu, tak di jual yea. heheheh.

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts