Pemenang Webbek 1st ever GA.

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.
along25, frog, webbek
Pic credit Mr. Goo
Hi smua. Akhirnya hari yang di tunggu-tunggu sudah tiba! Webbek 1st ever GA akan reveal kepada anda, siapakah pemenang bertuah itu!

Alhamdulillah, seramai 3 pembaca telah menyahut cabaran ini ;) Tahniah & terima kasih tidak terhingga daripada saya. Walaupun 3 orang je, kembang kuncup hidung saya ni bila ada orang jawab tau. huk2.

Inilah dia peserta yang telah meneka untuk GA ini:

  1. Samad - baking class;
  2. Sato Oreo - shawl/tudung;
  3. Puanseri - hamper.
so, apakah jawapannya? jeng jeng jeng...

My next project is..........(drum beating)........
..............

............
..........
.......
........
........
.....
.....
..
.
.
.
........
..
.
..
HIJAB!

& Sato Oreo telah menang tanpa bertanding ;) Tahniah Sato Oreo. Anda akan menikmati diskaun 10% daripada jumlah pembelian pertama anda. Tentunya di blog saya Hijab and such... Diskaun anda sah sehingga 31 Disember 2012.

Kepada Samad & Puanseri, jangan keciwa. Usaha anda amat saya hargai & membuatkan saya melonjak kegembiraan sebab tekaan anda adalah perkara-perkara yang sememangnya saya buat jugak. Cuma tak cukup komersil je. Nanti cuba lagik yea (^_^) Betapa anda semua mengetahui kesukaan saya.

Actually, projek Hijab and such... adalah usahasama aku dengan kawan2 opis. Kami pun suker jugak nak bergaya dengan shawl yang terkini kan. Tapi harga tu tak mampu sei & lau berkenan pun, sokmolaa takde stok. So, lepas buat research & trial, maka terhasillah Hijab and such...

Kualiti produk tu, as tokei mestila aku cakap elokkan. Insya-Allah. Yang penting, harga tu adalah sangat berpatutan & boleh dikatakan antara yang termurah hijab/shawl kami ni. Kami buat untuk pakai sendrik & dapat untung skit tu pun, Alhamdulillah (+_+). Yang penting dapat melaram dengan shawl lawo itu!

Kami dah publish 1st product kami - colour block shawl (Click to view). Insya-Allah ada lagi 2 ready products menunggu anda semua sambil kami melakar product-product lain. So, stay tune with me & us, Okek! Insya-Allah Hijab and such... pun akan buat GA tak lama lagik ;)

Orite peeps! Jumpa lagik nanti! Jangan lupa support Hijab and such... yea. Be our follower, like our fb page, anything you can do, we really appreciate it!

XOXO for all of you!



Webbek: All lasting business is built on friendship. ~Alfred A. Montapert.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts