Wordlessly moment...

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Hi smua. sungguh buhsan akhir2 ni. dahla buhsan, sakit M lak tu. jadiknya, memangla kombinasi yang sesuwai walaupun tak berapa nak menarik.

so, pada sapa-sapa yang tengah kebosanan & nak hilangkan boring anda, jom layan post ni. aku jumpa ni kat list25. trus hook beb. pasainya nombor 25. ahaks! walaupun aku belum berumur 25 tahun, aku memang suker nombor ni (#_#) maybe 1 day, i'll make my own bucket list @ wish. ha! nak melalut kejap, sambil2 tu, silalah layan movie The Bucket List. Super fun beb!

salah 1 entry kat List25, pasai the most funniest sms with your parent. of course 25 tapi aku pilih mana yang menarik hati aku je. jom layan.


Credit to List25.
Credit to List25.
Credit to List25.
Credit to List25.
Credit to List25.

Webbek: Carter Chambers: You measure yourself by the people who measure themselves by you. ~Quotes from The Bucket List


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts