Border Lace, is OTW.

/
2 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

blog along25, along25, giveaway, border lace, hijab and such
TQVM Adria Cottage.

Hi peeps. Insha-Allah, minggu depan sampailah double layer border lace from Veil by Adria Cottage. Ari tu ada masuk GA yang di buat & Alhamdulillah, aku antara 3 yang bertuah untuk dapat 1m double layer border lace.

Sila cakap macam Mei Mei, Upin Ipin: "Saya suka, saya suka!" (+_+)

Dah berangan nak make over baju khatam Quran 7 tahun lepas. Itula 1st baju yang buat aku terjebak dengan manik. sungguh tak percaya. huhu.

Pic credit to Linda Zainal.

Sayang memang sayang. air tangan pertama. tapi kata orang, lau sayang, tinggal2kan. huk2. sebab sayangla, saya make over. maybe leh tambah beads jugak kot (lau rajinla).

Pada Adria Cottage, makacih banyak2 sebab buat GA ni. Semoga bisnes sukses sokmo! Tak lupa juga Mama Hana yang bgtau pasal GA ni. ada rezki, kita buat lagik ek.   



Webbek: muat lagik ke baju 7 tahun lepas? soklan maut...soklan maut...


You may also like

2 comments:

fuza said...

congrats! lagi vass lah baju tu. tambah pearl lah...skrg musim pearl meh.

M1ss F0r3st said...

thanks mama hana! lau tak kerana mu, tak bermake over baju 7 tahun ku itu :-p.

pearl? bergantung pada M&R (malas & rajin). hehehehe

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts