Menang contest by Mommy Nadia.

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

along25, thank you, thank you card
Pic credit to Mr. Goo.

Hi smua. Entry ni ditaip dengan penuh girang walaupun cuaca mendung diluar. ingat tak aku join contest by Mommy Nadia pasal Kleenex, Share the Softness? Guess what? Alhamdulillah, rezki hero2 aku. Dapat AEON voucher RM20 & goodies from Kleenex products. Pemenang utama adalah Hudetx. Aku pun memang adore Hudetx nyer entry. comei & sweet je diorang ni. Tahniah yea Hudetx & salam perkenalan dari Along (^_^). Tak lupa jugak, terima kasih untuk Mommy Nadia sebab anjurkan contest ni. Tak sangka menang sebab semua entry memang best-best. Good jobs you all (+_+).

Aku dapat tau aku menang ni sebab tergedik-gedik masuk blog Mommy Nadia bila berkesempatan. lagi pun blog Mommy Nadia banyak eduinfo untuk anak-anak kita. tak rugi baca. kan Mommy Nadia kan??? (mode bodek)

okek. skali lagik, terima kasih pada pihak penganjur & semua yang terlibat dari segi markah, undian, sokongan & doa. Eceh! macam menang anugerah apa je. huhu.

excited sangat2 ni =)



Webbek: I don't think you ever stop giving. I really don't. I think it's an on-going process. And it's not just about being able to write a check. It's being able to touch somebody's life. ~Oprah Winfrey.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts