along25's post of the year 2012.

/
6 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Hi semuaaaaa. Rasa cam mandom skit aku update post untuk tahun baru ni. maklumle bizi di awal2 tahun ni dengan mace-mace hal. Alhamdulillah. 


wei...aku baru sedar, tahun depan Hazim darjah 1, Hafiy lak masuk tabika. OMG...camno nak buat ni? both of them will experience a very new thing. lau leh nak ada kat dedua tempat. but how? belah 2 badan? banyakla hang!

gamaknya aku kena jimat cuti ni. walaupun masih di awal tahun untuk citer pasal tahun depan, aku kena amik tau gak wei. maklumle, planner of the year la katakan. huhu.

sebenarnya tujuan aku post ni nak citer pasal lain. biasa la. memang suker menyimpang kan. huhu. Aku nak kuarkan statistik post along25 of the year 2012. jom kita tengok, post mana yang paling glamer untuk tahun lepas. ready? jom, cek me it out!


blog along25, along25, statistic, popular post 2012
Popular post of the year (^_^)



Number
10
Total pageviews
196
Title
Summary
Citer pasal taman-taman awam yang kami dah pi kat Putrajaya & focus lebey kat Taman Saujana Hijau, Presint 11. Sebab tu recent taman yang pi.
 


Number
9
Total pageviews
223
Title
Summary
Kisah jalan-jalan cari makan western food kat Austin Steak House, Bangi. Tak sangka ramai gak yang mencarik pasal restoran ni. baguih2.




Number
8
Total pageviews
251
Title
Summary
Aku ada buat ruangan muhasabah diri (mantop nooo word ni kan. huhu) untuk diri aku & untuk orang lain jugak. Maklumle sharing is caring kan.  aku buat setiap Jumaat & Alhamdulillah dapat gak salah 1 post ni yang tinggi rating nyer.
 



Number
7
Total pageviews
293
Title
Summary
Pencarian wagyu beef khas untuk MA membawa aku ke restoran Toowoomba kat Danau Kota. Sampai sekarang masih teringat kedai dia yang cozzy, env & frenly staffs ;). Wagyu beef? Huh. Miss the melt in the mouth…




Number
6
Total pageviews
312
Title
Summary
Info-post untuk semua readers yang nak tau pasai festival bunga putrajaya 2012. Salah 1 sebab why I love blogging. I want to give a good info to everybody at my best.
 



Number
5
Total pageviews
321
Title
Summary
Summary aktiviti yang aku buat dengan mak & abah masa diorang datang ari tu. Tengok wayang, piknik, shopping. Stuffs like that. Very glad with this post. I love my family!
  


Number
4
Total pageviews
475
Title
Summary
masa tu, apam polka dot ni menjadik kegilaan. So, aku nak buat untuk birthday Hazim & Hafiy. Of course, sharing the recipe because I care. Pada sapa yang dah refer tu, harap menjadik hendaknya.




Number
3
Total pageviews
513
Title
Summary
Another info-post about Karnival WOW PUtrajaya 2012. Sebagai penduduk di pinggiran Putrajaya, aku harap aku bagi info yang cukup untuk semua pengunjung. Hit post ni masa minggu carnival WOW tu, memang tinggi. Terima kasih kepada semua yang refer ke sini.
 


Number
2
Total pageviews
627
Title
Summary
Salah 1 feveret post aku jugak. Alhamdulillah, dapat side income dengan menjual makanan sunnah Nabi & masih mempromosikan supaya makanan ni jadik makanan ruji orang Islam. Permintaan tinggi terutama di bulan Ramadhan & majlis Aqiqah, khatam Quran, door gift, etc.




Number
1
Total pageviews
788
Title
Summary
Sebenarnya aku terkejut post gajah ni dapat hit paling tinggi. Sampai sekarang tak ku tau sebabnya. Post ni berkaitan dengan preschool activity Hazim – Colouring. Bila suruh pilih gambo, dia nak gajah. Maka, terhasillah post ni. maybe hit ni tinggi daripada mak-mak yang anak sebaya Hazim kot. umur tu minat gajah agaknya. Slain tu, negara jiran Indonesia pun banyak refer ke post ni.
 


Webbek: Like dreams, statistics are a form of wish fulfillment. ~Jean Baudrillard.


You may also like

6 comments:

.anisZ. said...

Ha Ha Ha.. tkyah jimat2 cuti nih... cuti pjg je terussssss.. Mana la tau kot2 time tu hazim & hafiy dpt adik baruuu.. [aku tolong doa niii] :D

aku along said...

Aaaaaaaaaaaaaaaminnnnnnnnnnnnnnn! lau doa ko tak termakbul utk dpt adik baru? maybe termakbul utk cuti pnjg yg tak naik2 keje trus. huk2...tgu laa lepas bulan 3 nanti. kui kui kui.

.anisZ. said...

Ha Ha ha... yg tu aku x berani nk komenggggggg.
Lu pk la sendirikkk :P

aku along said...

pk laaa pk...macam2 ada....

~SaTo OrEo~ said...

phewwwittt..
ni post popular utk 2012 je ke all the time? camne nak set utk yearly? huhuh..

psst.. dah leh cashout duit tabung ke.. :D

M1ss F0r3st said...

takde settg utk yearly..tp assume utk 2012 sbb tahun lepas baru kembali aktif. eceh. huhu

duit tabung..masih jauh perjalanan..aku bukan blogger femes :-p

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts